Topsun Публикувано Януари 4, 2005 Публикувано Януари 4, 2005 Кое е по-важно:как изглеждаш и какво говориш или каква музика правиш? Цитирай
Bassko Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 Еми, ако не си музикант...........пътвото! Ако си - и двете! Цитирай
SiBiLaNt Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 Според мен, зависи към коя аудитория си ориентиран. Поп музика - предимно Имиджът Non-mainstream - предимно Музиката Разбира се казвам ПРЕДИМНО тоест това не е всичко, разбира се. :-) Цитирай
musicman Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 И двете. Въпреки, че има много примери в които само едното е достатъчно За различните стилове музика това варира. Но ако хем изглеждаш добре, хем правиш хубава музика - успеха ти е сигурен. Тези правила важат и за България, но с много голям коментар Цитирай
Topsun Отговорено Януари 4, 2005 Автор Отговорено Януари 4, 2005 Добре тогава как ще коментирате АЗИС който вече влезна в БГ ТОП 100 и прави коментари че Бейонсе била продукт,които се продавал чрез секс и музикантите я приемали като продукт а не като музикант!А сега ми кажете,че нещо съм превкючил много сериозно Цитирай
SiBiLaNt Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 (Редактирано) Явлението "Азис" и въобще "поп-фолк, чалга" в България са... в голяма част комичен за останалата част от света резултат от... културните особености на Българите. (цц откъде ли го измислих тва) i.e. Горнопосочените излизат от "общоустановените" световни (Щатски??) норми (ако има такива). А защо се харесва? - Загадка е за мен :-) Редактирано Януари 4, 2005 от SiBiLaNt Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 Силно ти препоръчвам да не обръщаш внимание на Азис А по темата - питаш кое е важно. Много съществено уточноние е необходимо - важно за какво? Цитирай
Topsun Отговорено Януари 4, 2005 Автор Отговорено Януари 4, 2005 ами за самия теб!интересно ми е как мислите вие,до колко сте готови да направите компромис със самите вас и т.н. Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 Aми за самия мен ми е ясно. Емоциите и музикалния вкус на хората не са уникални, и музиката, която ми харесва на мене, със сигурност ще хареса и на други - тя не е нещо, което няма нищо общо с друга музика. Аз искам първо и най-важно - да направя музиката, която си представям така, както си я представям. Второ - да направя така, че максимален брой хора да я чуят. Междувременно бачкам, та да мога да хапвам и тва е. Целата история с имиджа ми е малко крива, защото като погледнеш историята - великите банди не са се имиджосвали по някакъв конформистки начин, а просто са правели това, което подхожда на музиката им. А това произлиза от едно много важно правило: Когато свириш на сцената, споделяш с публиката две неща: 1. Музиката ти; 2. Отношението ти към въпросната музика. Тоест, даваш на хората гледна точка към музиката. Ако точно това отношение се изразява в някаква трансформация - тогава я правиш. Дано да е било достатъчно ясно Не искам да съм многословен Цитирай
Topsun Отговорено Януари 4, 2005 Автор Отговорено Януари 4, 2005 Аз искам първо и най-важно - да направя музиката, която си представям така, както си я представям. Второ - да направя така, че максимален брой хора да я чуят. Междувременно бачкам, та да мога да хапвам и тва е. А трябва ли за да я чуят максимален брой хора да се водиш от това което е комерсиално и можеш ли да си вадиш хляба само с музика? Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 Не. Има разлика между това дали искаш твоята музика да стигне до максимален брой хора и това да искаш да стигнеш до максимален брой хора с музика. Когато приоритетите са ти поставени ясно, няма проблем. Проблемът е когато втория приоритет стане първи. Цитирай
Topsun Отговорено Януари 4, 2005 Автор Отговорено Януари 4, 2005 Прав си,но все пак като искаш да се храниш трябва да свириш некви..............аре да неказвам думатаот тази гледна точкащото си има групи които са много готини,но правят супер смотана мусика и дори те не се кефят на това което правят,а има и други които правят готина музика,но бързо изчезват,защото не се "продават" толкова. Цитирай
One_Voice Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 много ясно 4е мизиката пьрво но не може и да си сушто някой лиглио Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 Това е точно това, за което говорех. Трябва когато си на сцената, да изразиш отношение към музиката. Ако си зверски метъл, откачаш. Ако си романтични балади, разтапяш се и т.н. Цитирай
Topsun Отговорено Януари 4, 2005 Автор Отговорено Януари 4, 2005 Това е точно това, за което говорех. Трябва когато си на сцената, да изразиш отношение към музиката. Ако си зверски метъл, откачаш. Ако си романтични балади, разтапяш се и т.н. Това с метъла няма нищо общо с комерсиалната музика(не че не сам фен).говоря за други неща(като не казвам че не си прав).смисъла е друг-трябва ли да се вслушаш в това което ти казва някои,който ти налага да направиш нов аранжимент на парчето,да го запишеш в този варянт за да бъде по-комерсиално или да останеш верен на себе си?или да ти налагат стил в който да работиш? Цитирай
Recommended Posts