Yo The Real Публикувано Април 20, 2011 Публикувано Април 20, 2011 Кавър на една много любима песен на една много любима група. Песента не е нито прекалено сложна, нито прекалено проста, а текста е просто невероятен... надявам се съм се справил (има 1-2 места, където виждам грешки, но не мисля че са фрапантни) и да ви е харесало. Цитирай
VERSUS Отговорено Април 21, 2011 Отговорено Април 21, 2011 Щом си го пуснал тук значи очакваш коментари. Ето моят : Много си неритмичен, което, ако някога свириш в банда, ще ти е голям проблем. Опитай да свириш с метроном, ако не го правиш, и си тактувай с крак докато свириш, защото бягаш много. Колкото до техника на свирене и бързина, песента е съставена само от елементарни акорди и няма как да се даде оценка на този компонент. Работи върху ритъма! Успех! Цитирай
shemmett Отговорено Април 27, 2011 Отговорено Април 27, 2011 Позволявам си да се самопоздравя с тази песен Поради пристрастия към групата няма да мога да дам обективна оценка, затова само ще пожелая успех и усърдни репетиции! Надявам се да чуем някога и подобрения вариант! Цитирай
SOLD! Отговорено Април 29, 2011 Отговорено Април 29, 2011 Поздравления за избора на песен! Само трябва следващия път да обърнеш повече внимание на ритъма, както казаха по-горе, и мисля, че няма да имаш проблеми! Цитирай
Yo The Real Отговорено Април 30, 2011 Автор Отговорено Април 30, 2011 Под ритъма предполагам имате предвид забавянето и забързването на акордите от нищото - дам, не правех супер сериозен кавър и не гледах да свиря като машина. Иначе не мисля, че някъде съм сгрешил акорд, някъде да съм избързал или да забавя в песента. Може би само малко забавих на първото соло. А някои неща като например леко кънтри ритмиката на дясната ръка със заглушаването и пускането на акордите отново си бяха чиста импровизация (очевидно не особено успешна), която преди това не бях пробвал. Благодаря за коментарите. Цитирай
Recommended Posts