mselfdestruct Публикувано Април 19, 2011 Публикувано Април 19, 2011 Абе хора, наскоро си намерих стокови b.c. rich адаптери за хипер малко пари реших да ги взема . Чудех се могат ли да се вържат към squier strat , предполагам има няква разлика в съпротивленията.. ? кажете мнение ,аз не съм много на "ти" с електрониката .. ;ДДД Цитирай
Mairomaster Отговорено Април 19, 2011 Отговорено Април 19, 2011 Ако са по вид същите като на скуаяра, т.е. сингли, или примерно хъмбъкър за бридж позиция на HSS страт, няма проблем да се свържат. Разликата в съпротивленията че ще я има, е вярно, ама това не те бърка изобщо. Какво точно се опитваш да постигнеш със смяната, какъв звук търсиш? Цитирай
edgecrusher Отговорено Април 20, 2011 Отговорено Април 20, 2011 Стоковите B.C.Rich адаптери, в частност BDSM са едни от сравнително най-добре звучащите (за твърда музика) стокови адаптри от бюджетна китара. Зада ги монтираш на Скуаер ще се наложи да доизрежеш оригиналния пикгард или да го смениш с друг, предназначен за хъмбъкери. Разликата в изходното съпротивление след свързването не е проблем, като всяка една китара би отчела различна стойност и от това донякъде се определя и звука и. Единствено при смяната на адаптерите или един от тях с активни би променило начина на свързване ( и вида на потенциометрите) но това не важи за твоя случай в момента. Цитирай
mselfdestruct Отговорено Април 20, 2011 Автор Отговорено Април 20, 2011 Мерси .. иначе са 2 хъмбъкъра 1 neck и 1 bridge ,за рязането на пикгарда ми беше ясно ,просто исках да се подсигуря че ще стане ,мерси пак (: Цитирай
mselfdestruct Отговорено Април 20, 2011 Автор Отговорено Април 20, 2011 Ако са по вид същите като на скуаяра, т.е. сингли, или примерно хъмбъкър за бридж позиция на HSS страт, няма проблем да се свържат. Разликата в съпротивленията че ще я има, е вярно, ама това не те бърка изобщо. Какво точно се опитваш да постигнеш със смяната, какъв звук търсиш? Принципно свиря по твърди неща ,затова и ги взех Цитирай
Recommended Posts