Katsko Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 ми тъй де, поправих се както си му е ред Цитирай
bonzo Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 Аз ползвам Vic Firth, ма не съм тоооолкова безкрайно впечатлен, а също така и Nova, който са повече от половината по-евтини, пасват ми и си свиря без проблем Наздраве.Вече сме двама.Само не трябва да издаваме колко струват,че няма да има за нас. Тия направо ме убиха с тия палки,като ми казаха цената и си дадох всичките джобни,даже не ми останаха 1,50лв. за маршрутка и се прибирах с трамвай и рейс. Цитирай
aladin Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 8 от 10 чифта палки про-марк са криви, поне от тези, които се предлагат в милата ни родина. Скъсвам им нервите на тия в магазина, докато си избера няколко, които поне малко да стават. Ами предполагам 4е са менте щом са криви защото вси4ко при изработката на този вид палки се проверява на компиутър. /Неизкам да защитавам фирмата щот Promark неми плащат затова/ Спомням си 4е по-рано в Бургас до "краставицата" продаваха Зилджан-палки голяма радост,после разбрахме 4е им пляскат по една емлема на Зилджан и готово. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 на този вид палки се проверява на компиутър. на какво ? Цитирай
Egon Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 Аз ползвам Vic Firth, ма не съм тоооолкова безкрайно впечатлен, а също така и Nova, който са повече от половината по-евтини, пасват ми и си свиря без проблем Наздраве.Вече сме двама.Само не трябва да издаваме колко струват,че няма да има за нас. Тия направо ме убиха с тия палки,като ми казаха цената и си дадох всичките джобни,даже не ми останаха 1,50лв. за маршрутка и се прибирах с трамвай и рейс. А кви са по народност тея палки, имаш ли представа? Аз записвах и с двата вида и да си призная, не видях голяма разлика или дори Новата по-ми бяха удобни. Знам ли Цитирай
aladin Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 (Редактирано) -да на моята клавиатура няма "4" и "иу" -egon кои?-ПроМарк или Зилджан. Редактирано Юли 5, 2006 от aladin Цитирай
Egon Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 Nova бе, Nova Верно ли нямаш "ю" на компютъра си? Чакай бе, това е невъзможно...? Цитирай
Danny47 Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 Има ма сигурно не го е открил "ю" е на наклонена черта наляво ако си с фонетика, а на обикновен български е "z". Цитирай
aladin Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 Nova бе, Nova Верно ли нямаш "ю" на компютъра си? Чакай бе, това е невъзможно...? юююююююююююююююююююююююююююююю ура!!!! мерси Danny47 Nova-по "народност" са американски правят ги в Бостън- линя на VicFirth company. Цитирай
bonzo Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 Правилно.Нова се правят по лиценз на Вик Фирт,даже мисля че ги правят в същите заводи,но не съм сигурен.Един път като търсих,нещо Вик Фирт и ми излязаха някакви безбожно ефтини палки и се оказа че са нова,просто в мрежата като ги продават на заглавието пишат Вик Фирт.Аз за първи път се срещнах с Нова в Германия и дадох 7,5 евро за един чифр,който беше 7А с пластмасови топчета.Тях ги използвах само за блус,защото бяха специални и то само на концерт(по клубовете най-вече,където не се изисква сила) и ми издържаха около година,което си е своеобразен рекорд за моята личност. Сега ни остава само да се надяваме да останат на същата цена и да не се изчерпат скоро. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 Преди две три години Митко Димитров беше донесъл един чувал палки Nova от щатите и ги продаваше тука...готини палки са вярно Цитирай
Egon Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 И са на половината от цената на Викфирт...даже повече от половината Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 В този ред на мисли,някой да е чувал/виждал/пробвал Vanwood(или може би Uanwood???) ???Миналата седмица един приятел ми ги донесе от Кралството...типични рок/метъл палки,малко по дебели от ползваните от мен ProMark,но пък неочаквано удобни Цитирай
aladin Отговорено Август 4, 2006 Отговорено Август 4, 2006 Ми.....Vanwood са ! T'ва е под-контракторска фирма на Zildjian и фирмата се води американска! Като прави палки-евтениики. Има двама скандинавски спонсора Noel van Eersel и Elwin "Hellwin” Molenaar които както се сещаш са и рекламни лица на същите палки. Цитирай
Recommended Posts