zazo Публикувано Април 16, 2006 Публикувано Април 16, 2006 Имам едни любими палки купени преди бая време и вече за нищо не стават. Само дето не мога да си намеря подобни. Иде реч за най-горните от картинката. За сравнение другите са 5А Vic Firth и 7А promark. Абе хем да са дълги хем тънки. Та ако някой знае къде да си намеря нещо подобно да свирне :violin: Цитирай
GrandMasterD Отговорено Април 19, 2006 Отговорено Април 19, 2006 Абе я направо направете една важна тема и за палките, както за чинели, педали и т.н. Цитирай
NoSoul Отговорено Април 19, 2006 Отговорено Април 19, 2006 Вече има такава. Просто загина в забвение. Пък и човека питаше за определени дървета. Цитирай
runninglion Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 Добри палки на нормални цени - пробвайте ВАЛЕТО! Аз свиря вече 4 години с тях и съм много доволен! Цитирай
Sebastian Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 Навярно не щом препоръчва Валето . Иначе интересно ми е, бате Ларс с какви свири и къде мога да намеря из България такива (във Варна най-файда да е ). Мерси предварително Цитирай
PcNxO Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 (Редактирано) Добри палки на нормални цени - пробвайте ВАЛЕТО! Аз свиря вече 4 години с тях и съм много доволен! Ъъъъъъ Валато издържат точно 3-4 репетиции (при мен) а при даскала ми още на Саундчека отиват на кино... Ларс свири с Аhead... Редактирано Юни 27, 2006 от PcNxO Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 А пък при мен Валето си държат и месец Цитирай
PcNxO Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 А пък при мен Валето си държат и месец ROCK ON...! Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 Добри палки на нормални цени - пробвайте ВАЛЕТО! Аз свиря вече 4 години с тях и съм много доволен! Извинявай пич,ама ти да не си "артист"на Валето???... нищо лично,чисто и просто мие е интересно Цитирай
bradata Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 Абе да ви кажа то много си зависи и от начина на свирене! Имам един познат, който каквито и палки да вземе ги троши за едно свирене! Аз имам едни хем дълги хем тънки на Валето и съм много доволен! Вече доста време свиря с тях! Всичко си зависи от това, какво ти е удобно и от това, как свириш! Ако си някой вандал и бухалки за бейзбол да ти дадат - пак ще ги счупиш! Цитирай
Danny47 Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 Аз от край време ползвам Vic Firth и съм много по-доволен и на далавера от колкото с Валето. Валето в нас издържат от 1-2 седмици, ако са в условия само за репетиции 1-2. А с Vic Firth карам на всякъде по месеци. Лично аз за репетиции или когато свиря нещо много хард в нас свиря обикновено с графитени палки, не вадят много добър звук, ма поне не трОша толкова често палки ! Цитирай
aladin Отговорено Юни 28, 2006 Отговорено Юни 28, 2006 Имам едни любими палки купени преди бая време и вече за нищо не стават. Само дето не мога да си намеря подобни. Иде реч за най-горните от картинката. За сравнение другите са 5А Vic Firth и 7А promark. Абе хем да са дълги хем тънки. Та ако някой знае къде да си намеря нещо подобно да свирне :violin: zazo сигурен ли си 4е тиа ProMark са оригинални?? щот мязат на менте Цитирай
lim Отговорено Юни 28, 2006 Отговорено Юни 28, 2006 stagg не са безкраино лоши за цена от 3.20 лв Цитирай
Veyko Отговорено Юни 28, 2006 Отговорено Юни 28, 2006 (Редактирано) Бе на стагг главите им са от неква измислена пластмаса не като на про марк примерно.А на валето главите отиват за нула време Редактирано Юни 28, 2006 от Veyko Цитирай
Recommended Posts