SM_TwiZteD Публикувано Април 18, 2011 Share Публикувано Април 18, 2011 Здравейте, решил съм да сменя фабричните говорители на този кабинет Kustom Quad St, той е 260 вата на 8 ома. Колебая се между следните модели на Celestion - G12L-35, Rocket 50, G12T-100, G12p80. Като цена са горе долу еднакви, четох каквото намерих в нета, един човек ми продава от тези G12l -35 на 4 ома - нови за по 75 лв. и се чудя ако някой от другите изброени модели е в пъти по добър да досъбера пари и да си ги поръчам от http://www.lean-business.co.uk. Вторият въпрос е свързан с това дали ако взема тези 35 ватовите няма да са много слабички за 100 ватовата ми глава на Peavey ValveKing. Много ще съм благодарен ако бъдете по подробни с информацията. Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Април 18, 2011 Share Отговорено Април 18, 2011 Полезно би било да напишеш какво ще свириш (и дали ще записваш) с тези говорители? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SM_TwiZteD Отговорено Април 18, 2011 Автор Share Отговорено Април 18, 2011 Полезно би било да напишеш какво ще свириш (и дали ще записваш) с тези говорители? Ами предимно рок, малко метъл, искам да ги ползвам за свирене на живо (по клубове) и за запис евентуално. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Април 18, 2011 Share Отговорено Април 18, 2011 Моя съвет е Celestion V30/G12T75 или комбинация от двата.Като ще сменяш, смени с това което ще запазиш с времето.Евтиното излиза скъпо... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SM_TwiZteD Отговорено Април 18, 2011 Автор Share Отговорено Април 18, 2011 Добре, а тези който човекът ми ги предлага 35 ватовите като звук струват ли си, четох че са подценени, питам защото разполагам с бюджет от 300 - 400 лв. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts