Jump to content
Българският форум за музиканти

SM_TwiZteD

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно SM_TwiZteD

  • Рожден ден 04/29/1987

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Последни посетители

449 профилни разглеждания

SM_TwiZteD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Обществена Репутация

  1. Музиката не е състезание

    1. Лими

      Лими

      И аз така мислех, но все по-често започнах да виждам музикални състезания и състезателни отношения между музиканти, та взех да се замислям, дали пък не е и състезание, освен естетическа наслада и послание.

    2. SM_TwiZteD

      SM_TwiZteD

      Да де аз за това съм си го написал, не знам за какво състезание трябва да се говори техническо или творческо, защото ако е техническо, стари групи като Беатълс са го загубили отдавна, а са легенди. За да постигнеш нещо трябва да си иновативен, но май - праговете на китарата са се поизчерпали...

  2. Добре, а тези който човекът ми ги предлага 35 ватовите като звук струват ли си, четох че са подценени, питам защото разполагам с бюджет от 300 - 400 лв.
  3. Ами предимно рок, малко метъл, искам да ги ползвам за свирене на живо (по клубове) и за запис евентуално.
  4. Здравейте, решил съм да сменя фабричните говорители на този кабинет Kustom Quad St, той е 260 вата на 8 ома. Колебая се между следните модели на Celestion - G12L-35, Rocket 50, G12T-100, G12p80. Като цена са горе долу еднакви, четох каквото намерих в нета, един човек ми продава от тези G12l -35 на 4 ома - нови за по 75 лв. и се чудя ако някой от другите изброени модели е в пъти по добър да досъбера пари и да си ги поръчам от http://www.lean-business.co.uk. Вторият въпрос е свързан с това дали ако взема тези 35 ватовите няма да са много слабички за 100 ватовата ми глава на Peavey ValveKing. Много ще съм благодарен ако бъдете по подробни с информацията. Благодаря
  5. Те от томан ми отговориха и знаете ли каква е сумата за кабинет 32 кила 4х12 до България - 120 ЕВРООООО, БОЖЕ
  6. Колко ще ми излезне доставката от Томан на кабинет 4х12 до България, аз вече го поръчах, но от сайта ми казаха че чакат доставката да бъде калклулирана, защото била по голяма пратката, и понеже чух че в кредитната карта трябвало да ти останат пари след транзакцията, а аз съм внесъл толкова колко би струвало при доставка 30 евро да знам да внасям ли още или няма да има проблеми щото това е кредитна карта?
  7. Добре, само последен въпрос- главата има отзад 2 изхода за колона които са свързани двата на +са и -са един след друг тоест изходите са два но си е моно, та въпроса ми е така не се ли разпределеят омовете тоест ако се включат 2 4 омови колони да стане работата?тоест тя главата дава на изходни 8 или 16 ома обаче на жиците са запоени 2 изхода за колона и така не се ли разпределят омовете?
  8. Мерси добре съм с езиците, така че остава да те питам ти, който си квалифициран, какво може да се направи?
  9. Помогнете тези които разбират има ли възможност да се включи тази 4 омова колона в главата. Чувал съм че можело да се направи нещо което дава съпротивление още 4 ома и така става общо 8 ома?
  10. Тъпото е че колоната е в гаранция, това е малкият проблем, а големият е че дори и да не беше не знам как да я отворя защото отзад е една плоскост без винтове и на нея има само изхода на колоната и не знам как е залепена много е здрава. Друг проблем е че изходният траф на ампа не е сегментиран или не знам как го каза дими. И не знам какъв вариант остана, щото главата май е само за между 8 и 16 ома (ключето)????????
  11. ЕХ Д**ба значи не мога да я подкарам сега и трябва да я преправям?Значи трябва да ги вържа последователно това какво влияние ще окаже на звука и ватовете?
  12. Значи колоната е 2x12 и е на карвин вега (ако се сещаш) пише отзад 300 вата импеданс 4 ома което не знам дали е общо или по отделно за говорителите а и не знам как са вързани?
  13. НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ЧОВЕК КАТО ИМА НУЖДА ОТ ПОМОЩ ВСЕ СЕ ЗАЯЖДАТ КАТО не разбира чак толкова. Имам лампова глава акустик (знеш я нея) имам отзад изход жак и има ключе което превключва омовете така ми каза този който ми я продаде обаче не знам в коя позиция за колко ома е (между 4 и 8). и искам с уредът наречен мултицет или с "д" да разбера как да измеря на изхода на жака при различните положения на ключето колко ома са. Това възможно ли е. Главата трябва ли да е включена и т н.
  14. а можеш ли да ми кажеш как с мултицета да измеря колко ома е на изхода за колона
  15. Току що си купих колона която пише че е на 4 ома. Имам и глава, която има ключе за превключване на омовете, но не знам на коя позичия за колко ома е. То е между 4 и 8 ома, опасно ли е за колоната ако се пусне на 8 ома?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.