Jump to content
Българският форум за музиканти

Качествен калъф за 5-октавов синтезатор


rusnaka

Recommended Posts

Здравейте! Трябва ми качествен и издържлив калъф за клавира ми (КОРГ М3-61). Бих искал да го купя още тези дни от София. Ако е непромокаем - още по-добре!!! Също така искам да попитам за известния на много от нас Милен, който е известен с добрите си калъфи за музикални инструменти. Бих искал по някакъв начин да се свържа с него, за изработка на калъф са синтезаторен модул. Оказа се, че имам 2 негови телефона, които обаче май са невалидни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последно (февруари), официалният (и единствен тел.) беше този: 0878882774 (пускам го публично, тъй като самият той го е представил официално в интеренет пространството).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз последно исках да си шия калъф при него (малко след Нова Година), обадих се на единия от телфоните му и там ми вдигна един човек, дето ми каза, че Милен вече не шиел калъфи, не знам с какво се занимава... :( Но пък си поръчах един от стандартните калъфи на Томан и съм много доволен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Свързах се с него и ми каза, че няма проблем. Днес отивам в ателието. А и аз имам калъф на Томан, не са лоши наистина, но ми идва голям за М3-то. За моя PSR-S710, обаче, е идеален.

Редактирано от rusnaka
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина имаше период, около Нова година, в който Милен (почти) не работеше, о след като дадох телефон,п редставен от него февруари, горната история, с дата, януари, беше излишна ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това, което ти написа е, че февруари просто е предоставил телефон, а не че наистина работи и приема поръчки.

 

А моята история всъщност се разви на 11 февруари (петък) - това е денят, в който след разговора направих поръчка от Томан, която ми седи в мейла.

 

Историята между впрочем в пълния си вариант беше "Ама кого търсите, аааа, Милен ли търсите? Ама за какво го търсите? Ама той вече калъфи не шие... еми не мога да ви дам повече информация, пробвайте да отидете до ателието да го питате, може евентуално да склони да ви ушие калъф, ама той вече НЕ шие калъфи!", което естествено всеки самоуважаващ се човек би разбрал като евфемизъм за "Я се разкарай!".

 

Както и да е, важното е, че Милен вече работи :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си поръчах калъф за клавира директно от fortebg още ноември 2009г Сега имат вече и магазин във Варна от 1.03.2011г Тогава Тинко и Левито ги продаваха с по 20-40лв повече от складовата цена! Калъфчето е много готино пристигна за 1 ден, а Левито ме размотаваше близо 2 месеца! :Piano::D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.