Свилен Бас Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 всъщност аз съм много тъп И аз.. :green: И аз Цитирай
Guest Отговорено Ноември 26, 2006 Отговорено Ноември 26, 2006 Понеже доста хора искат книжките, обявявам - нямам линк!! Спрян ми е сървъра на личния ми компютър с реално айпи, на който хоствах книгите. Имам ги на харда, и ако някой иска мога да му ги пратя в mIRC, ICQ, skype. За повече информация - на ЛС. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 29, 2006 Автор Отговорено Ноември 29, 2006 Аз пък обявявам, че в най-скоро време ще имаме още две касетки от поредицата в МР3 формат. Що станат готови ще пиша! До скоро! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 7, 2006 Автор Отговорено Декември 7, 2006 Вече имаме в МР3 формат аудио касетата към книгата на Юли Марков "С Китара На Купон 2".Всички желаещи могат да я получат срещу скромната сума от едно "Благодаря!". П.П. Цялата работа по поредицата (сканиране, направата на .пдф, записа на касетите в МР3) е дело на моя добър приятел nip.Нека му благодарим за всеотдайността, с която изпълнява капризите ни. :green: Цитирай
bratmito Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 Тези школи под формата на ноти ли са,или табове?Че от ноти хал хабер си нямам.Ако са табовемоля за линк на ЛС.Ако са ноти здраве да е. Благодаря предварително и браво за свършената работа! :hello: Хубаво е,че все още има такива хора! Цитирай
bassobor Отговорено Декември 8, 2006 Отговорено Декември 8, 2006 (Редактирано) :guitar: Редактирано Декември 8, 2006 от bassobor Цитирай
smallemo Отговорено Декември 9, 2006 Отговорено Декември 9, 2006 супер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Цитирай
bratmito Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 Днес на бързо прегледах съдържанието книжките(благодаря на Baby Thomas за линка ).Добри са и за начинаещи са си екстра! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 31, 2006 Автор Отговорено Декември 31, 2006 Поредното допълнение към колекцията е касетата към книгата "Соло китара и рок импровизация". За редовните клиенти линкът е същият, а новите фенове да питат. П.П. Благодарностите отново са за Владко, а.к.а. nip. Цитирай
FireStorm Отговорено Февруари 2, 2007 Отговорено Февруари 2, 2007 Едно линкче плс на ЛС Мерси предварително. Цитирай
Satanirian Отговорено Февруари 2, 2007 Отговорено Февруари 2, 2007 и аз бих желал ако е възможно ... Цитирай
OtsirH Отговорено Февруари 2, 2007 Отговорено Февруари 2, 2007 охоо и аз искам ако е възможно Цитирай
wolfgang Отговорено Февруари 4, 2007 Отговорено Февруари 4, 2007 аз не искам линк. някога си бях платил в магазин за една от школите на Марков и тана и не успях да открия нещо в нея, което да си струва парите ... ако открия къде е забутана в мазето ще я подаря на първото цигане, което видя 8) Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 4, 2007 Автор Отговорено Февруари 4, 2007 Ха-ха-ха. Стига си ми развалял безплатния бизнес!!! Пишете ми РМ за линк. Вече 14 пъти го казахме в темата. Цитирай
Recommended Posts