Baby Thomas Отговорено Януари 19, 2010 Автор Отговорено Януари 19, 2010 Вече е налична и касетата към първата част на "С китара на купон". Благодарение на Da Kums, който ми я изпрати по-рано днес, вече имаме пълната колекция от книжките и касетите към тях! Нека му благодарим за труда, както и за това, че реши да я сподели с всички фенове! Аз, като един заслужил майстор на ъплоуда, разбира се вече я качих на САЙТА си, откъдето всеки може да я свали свободно. Надявам се да ви хареса! Искам още един път да благодаря на всички, които през изминалите вече над 3 години ми помогнаха в това начинание:nip (Владко) - за сканирането на повечето книги и "МР3-рането" на част от касетите. Фенът, с който започнахме всичко това!Rammkopf - за касетата към "Рок буквар".Patience - за "Рок бас".Mephistofel - за "Рок бас".Da Kums - за касетата към "С китара на купон".И най-вече на Юли Марков! Не само за това че написа и издаде тези книги. И не само, че запали много от нас по китарата и музицирането. Но също и за това, че даде съгласието си да се разпространяват безплатно в електронен вид! Respect, dudes!!! Цитирай
hellfire Отговорено Март 9, 2010 Отговорено Март 9, 2010 да, разбрах ... и ти хостваш от твоето ПиСи ... благодаря много за огромния труд, за да ги има тези неща сканирани и качени за сваляне. Ще направим един начинаещ радостен :) Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 10, 2010 Автор Отговорено Март 10, 2010 Първо нямам РС, а Мас, да не се обиждаме! Второ не е в нас, плащам си домейн и хостинг. Абе няма голямо значение, важното е да се свири! Цитирай
hellfire Отговорено Март 10, 2010 Отговорено Март 10, 2010 хм, щото по едно време през деня ... нещо хостинга издишаше ... както и да е. А за PC-то се извинявам Вече съм предал "букварите" ... остава точно дето викаш ... да се свири Цитирай
MasterOfPuppets Отговорено Март 27, 2010 Отговорено Март 27, 2010 Благодаря много на изброените по-горе личности! Изключително много ни помогнахте - на нас начинаещите. Живи и здрави да сте всички! Поздрави, Живко! Цитирай
тонич Отговорено Април 12, 2010 Отговорено Април 12, 2010 Здравейте за касетата към първата част на "С китара на купон" тук пише че сте я намерили но аз немога да я намеря само книгата , а в посочения сайт пише-"Касетата към тази книга е загубена, затова не е качена!" така, че не мога да я намеря бихте ли ми дали линк от който мога да я сваля ? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 13, 2010 Автор Отговорено Април 13, 2010 Вече е на линия. Сори за временната липса. Цитирай
N'Gor Отговорено Март 1, 2011 Отговорено Март 1, 2011 (Редактирано) Сайта работи чудесно, за 5 мин. се сдобих с всичко. Благодарско, много-много и ако се видиме някой път - пиенЬето е от мен и то на корем Редактирано Март 1, 2011 от N'Gor Цитирай
slavi8o Отговорено Март 14, 2011 Отговорено Март 14, 2011 Това което сте направили е чудесно.Помня ,че преди 15-16 години си купих книжките с китара на купон 1 и 2 и с тях започнах да се уча да свиря на китара. днес 15 години по-късно синът ми свири по тях.Сега му дърпам и другите книжки.) Наистина е жалко ,че си пропъждаме музикантите от държавата! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 14, 2011 Автор Отговорено Март 14, 2011 Много сме се учили от тях и се радвам, че постоянно има хора, които да ги теглят и да свирят с тях. Благодаря за добрите думи, но това нашето е нищо спрямо труда на Юли Марков. Всички заслуги са негови. П.П. Добре, де, оставяме си 2% за нас... Цитирай
blazh Отговорено Септември 23, 2011 Отговорено Септември 23, 2011 ХВАЛА ЛЕПО ДРУЖЕ Трябва да има повече несебични хора като теб Цитирай
diadopepy Отговорено Септември 28, 2013 Отговорено Септември 28, 2013 Благодаря на Baby Thomas за линковете на тези полезни учебници! Благодаря и на Юли Марков за положения труд и разрешението му да ги ползват и други хора и то безплатно. 1 Цитирай
Recommended Posts