Greatest Публикувано Април 14, 2011 Публикувано Април 14, 2011 (Редактирано) Здравайте аз съм Росен и съм от Велико Търново.Искам да попитам всички вас как да започна.Никога не съм свирил на китара и искам да започна да свиря.Първо каква китара да избера и как да почна обучението си.Сам вкъщи или на уроци. Редактирано Април 14, 2011 от Greatest Цитирай
polaris Отговорено Април 14, 2011 Отговорено Април 14, 2011 Ами уроците са за перпочитане. Ако не в интернет може да се намерят много неща, има и литература. А какео смяташ да свириш. На акустична ли смяташ да свириш? 1 Цитирай
Greatest Отговорено Април 14, 2011 Автор Отговорено Април 14, 2011 (Редактирано) Ми не смятам на акустична а на електрическа рок,метъл. Редактирано Април 14, 2011 от Greatest Цитирай
Георги Тотев Отговорено Април 14, 2011 Отговорено Април 14, 2011 ^ Започни с покупка на китара, нещо нисък клас или втора ръка и си намери учител! После ше го мислим! Герги 1 Цитирай
Greatest Отговорено Април 14, 2011 Автор Отговорено Април 14, 2011 (Редактирано) Китара мисля да е СТАГ обаче четох казват че не са сполучливи.И сега вече незнам към какво да се насоча.Вашето мнение какво е.Вие с какви китари почнахте как поччнахте да се учите.Аз съм на 14 години и мисля че малко съм закаснял какво мислите. Редактирано Април 14, 2011 от Greatest Цитирай
Dankata0071 Отговорено Април 14, 2011 Отговорено Април 14, 2011 Китара мисля да е СТАГ обаче четох казват че не са сполучливи.И сега вече незнам към какво да се насоча.Вашето мнение какво е.Вие с какви китари почнахте как поччнахте да се учите.Аз съм на 14 години и мисля че малко съм закаснял какво мислите. Що да си закаснял бе пич и аз съм на толкова Колко пари може да си позволиш? Ако имаш 300-350 виж китарите Корт http://www.musicworld.bg/bg/c_358/Electric_Guitars.html .Най-добре си намери учител че като свириш 5-6 месеца и ще има момент в който ще се чудиш какво да правиш освен да свириш песни а същност не задобряваш много. Знам го от личен опит 1 Цитирай
polaris Отговорено Април 14, 2011 Отговорено Април 14, 2011 И аз съм на 14 xD. И с две ръце подкрепямам за Кортовете. И пак казвам, добре е да имаш учител. 2 Цитирай
Greatest Отговорено Април 14, 2011 Автор Отговорено Април 14, 2011 Аха мерси мислил съм и за корт и има модели които ми харесват.Бърка ли се ако по1на с ел първо или не.Малко съм зле но ще се мъча да вляза в час. Цитирай
Greatest Отговорено Април 14, 2011 Автор Отговорено Април 14, 2011 (Редактирано) Много е лошо това че незнам каде има учители. :D Редактирано Април 14, 2011 от Greatest Цитирай
Dankata0071 Отговорено Април 14, 2011 Отговорено Април 14, 2011 Много е лошо това че незнам каде има учители. :D Търси в форума. Аз така намерих Цитирай
Greatest Отговорено Април 14, 2011 Автор Отговорено Април 14, 2011 Ти онлайн учител ли намери или. Цитирай
Dankata0071 Отговорено Април 14, 2011 Отговорено Април 14, 2011 Ти онлайн учител ли намери или. Рофл не просто направих обява че си търся учител и така си намерих учител НА ЖИВО Цитирай
Greatest Отговорено Април 14, 2011 Автор Отговорено Април 14, 2011 А има ли начин да разбера дали ще ми се отдава.Смисъл тъкъв да стана по добър да мога да свиря песни и така нататък. Цитирай
polaris Отговорено Април 14, 2011 Отговорено Април 14, 2011 Според мен няма да имаш проблем да свириш песни. Естествено първо се почва с лесни неща. Ако съвсем не ти се отдава, то ще се разберае в началото, но това е малко вероятно. А ако става въпрос за писане на собствени песни, това вече няма как да се разбере. Цитирай
ciriljhonson Отговорено Април 14, 2011 Отговорено Април 14, 2011 (Редактирано) Риторичен въпрос: Знаеш ли какво да търсиш/гледаш в един инструмент ? Препоръчвам ти. Първо си намери учител, приятел с опит, също върши работа. След това заедно помислете каква китара да си купиш. А има ли начин да разбера дали ще ми се отдава.Смисъл тъкъв да стана по добър да мога да свиря песни и така нататък. Човек се научава да говори добре някъде около четвъртата си година. В този ред на мисли, сам си отговори как и кога ще започнеш да свириш добре на китара. Всяка дейност ако се подхване с необходимото усърдие и желание, рано или късно ще даде плодове. Желая ти успех в начинанието. Редактирано Април 14, 2011 от ciriljhonson 4 Цитирай
Recommended Posts