Heafy Публикувано Април 7, 2011 Share Публикувано Април 7, 2011 От Пловдив съм и се чудя дали ще е удачно да я занеса на някой, който разбира от електрически китари да ми го блокира? Отскоро свиря с китара, която не е с fixed bridge и ми е страшно неудобно да я настройвам, а дори не ползвам ръчката. Често свиря в Drop D, а още по-често ми се налага в стандартен строй и просто е ад с това плуващо тремоло. Ще съм благодарен ако можете да ме опътите към кадърен и коректен човек. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Arcturus666 Отговорено Април 7, 2011 Share Отговорено Април 7, 2011 (Редактирано) ами да ти кажа има хватка за настройването. сваляй и настройвай струна по струна.сложиш ли всички наведнъж после голям зор пада.убедил съм се ,че това е най-лесният вариант.а и фиксираш флойда в хоризонтално положение.аз го правя с лъжичка за кафе.в тубата гледах едни клипчета и е много ефикасно в крайна сметка ако не искаш флойд- продавай я и взимай такава каквато ще ти е удобна Редактирано Април 7, 2011 от Arcturus666 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heafy Отговорено Април 7, 2011 Автор Share Отговорено Април 7, 2011 Струните си ги сменям без проблем и тремолото нагласям да е водоравно, но просто ми писна да правя наново винаги setup като свалям само една струна. Не ми се ще да се разделям с брадвичката, защото си има много хубави спецификации, обожавам грифа, и затова решението ми е да блокирам флойд-а. Та питането ми е дали лютиер може да ми свърши работа и ако "да" то можете ли да ми споделите. Благодаря предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Тотев Отговорено Април 7, 2011 Share Отговорено Април 7, 2011 ^ Свържи се с Диката за Пловдив, или BassTrafic за Стара Загора! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EAmechaniX Отговорено Април 7, 2011 Share Отговорено Април 7, 2011 или BassTrafic за Стара Загора! Верну ли бе, нъл у Варна щеши да са мести, у гръцката ма'алъ?! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valeri_pj Отговорено Април 7, 2011 Share Отговорено Април 7, 2011 Май се обърка Георги вместо Нова е написал Стара Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Тотев Отговорено Април 8, 2011 Share Отговорено Април 8, 2011 ^Напротив, не съм се объркал. Момчето си е писало, че пребивава или в Пловдив или в Стара Загора ... а както знаем Нова Загора е на 20 минути път от Ст. Загора Просто му дадох насоки кой да търси спрямо региона, в който се намира в момента Поздрави! Герги Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Belgarad Отговорено Април 8, 2011 Share Отговорено Април 8, 2011 Ако не смяташ, че за подобна интервенция ти е необходим лютиер ето 2 съвета за бързо и лесно блокиране Втори Аз лично използвах втория начин като замених показаната подвижна част с широка около 5см. метална пластина с дупка за винта. ПС: Като си наясно с това, че не използваш тремолото и, че ще сменяш настройките често следващият път не си купувай китара с флойд. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npokonu Отговорено Април 8, 2011 Share Отговорено Април 8, 2011 Я си отвори отзад плочката и го блокирай с две "трупчета" от пред и отзад на блокчето. Най-лесния начин! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Април 8, 2011 Share Отговорено Април 8, 2011 ^ Напълно подкрепям. Виждал съм даже блокирано тремоло само с едно трупче. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Април 8, 2011 Share Отговорено Април 8, 2011 Да с трупче е най-лесния вариант и с батерия съм видал и с какво ли не,обаче най-много се чудя за какво си купувате китари с флойд като не го ползвате?Продавай я и си вземи някоя без тремоло и флойд и заключване.Много по-лесно се сменят строеве и го няма този дразнещ сетъп 30 минути. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts