nuaHucTKa Публикувано Април 13, 2006 Публикувано Април 13, 2006 Е какво да се обяснявам нали е за самопредставяне. Отдавна съм регната в сайта ама май тук не съм писала, не че някъде кой знае колко съм се разписала ама случва се знайте как е - случва се и на най-добрите щом се случва и на мен тука всъщност не знам защо пиша и хабер си нямам и предполагам че си го пиша като в някакъв си мой дневник и никой няма да чете ама който не го е прочел не знае какво изпуска е няма нищо за изпускане така че ако не ви изнася - може да натиснете Close или Back.И все пак - Петя съм от Русе на 17 години и свиря на пиано от 4ри годишна .Тва значи че тази ми ееее....13тата година.Свирила съм и в групи, а в момента - си уча и свиря музикалните предмети. И тва е -има снимчица и аватарец които са едни и същи , само дето снимката е по -голяма и няма да се кьорите с мъки да видите нещо.Аз съм момичето с пуснатата коса на снимката. А другото ми е най-добрата приятелка.Айде чао да сте живи и здрави и много попътен вятър...по пътя към щастието :inlove: Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 13, 2006 Отговорено Април 13, 2006 Привет,приятно и ползотворно изкарване тук! :hello: Цитирай
don_pepinio Отговорено Април 13, 2006 Отговорено Април 13, 2006 Здравей и добре дошла! :hello: Цитирай
ALBIREO Отговорено Април 13, 2006 Отговорено Април 13, 2006 Е какво да се обяснявам нали е за самопредставяне. Отдавна съм регната в сайта ама май тук не съм писала, не че някъде кой знае колко съм се разписала ама случва се знайте как е - случва се и на най-добрите щом се случва и на мен тука всъщност не знам защо пиша и хабер си нямам и предполагам че си го пиша като в някакъв си мой дневник и никой няма да чете ама който не го е прочел не знае какво изпуска е няма нищо за изпускане така че ако не ви изнася - може да натиснете Close или Back.И все пак - Ей това не го разбрах, ама за другото - браво. 13 години не са малко. Успех и гледай по- оптимистично на нещата Цитирай
NoSoul Отговорено Април 14, 2006 Отговорено Април 14, 2006 Здравей Петя Девойката свири страхотно - чуйте записите на Stormblast ако изпаднат от някаде Цитирай
Niilo Отговорено Април 14, 2006 Отговорено Април 14, 2006 Ооо Стормбласт... абе чудих се от къде ми е познато това лице на снимката Добре дошла! Цитирай
nuaHucTKa Отговорено Април 16, 2006 Автор Отговорено Април 16, 2006 Eе със Стормбласт не сме свирили много отдавна или по-точно аз с тях... Цитирай
Steppenwolf Отговорено Април 16, 2006 Отговорено Април 16, 2006 Ей, най-после и ти се представи! Червена точка. Всъщност, то не само една точка е червена. Цитирай
Recommended Posts