Jump to content
Българският форум за музиканти

Factor new Line


Slipknot4o

Recommended Posts

Здравейте! Искам мнението ви за тази електрическа китара, която преди 1 седмица си купих

 

3177793B.jpg

 

Factor [new line]

 

Също така като абсолютно начинаещ искам да ви питам дали има някаква компютърна програма за ефекти на китара, без да е нужен тунер,усилвател и там подобни?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Можеш да позлваш Guitar Rig. В з•м•нд•та я има, има и инструкции как се инсталира. Тунер ще ти трябва но можеш да си свалиш от интернет. Потърси в гугъл AP Tuner. За тази китара не мога да ти кажа нищо, но имам акустичен фактор и не съм много доволен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има различни програми с ефекти за китара.даже ако не се лъжа във форума има и раздел за софтуер.колкото до тунера- ти тая китара нема ли да е настройваш? :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Slipknot4o, когато една твоя тема изчезне, то това не е защото така е решила сама, а защото е изтрита от някой от модераторите, в конкретния случай от мен. Причината ти я давам веднага. Има цял раздел наречен Софтуер, в който хората са изписали романи за това какво може и какво не може да се използва. Ще те помоля много горещо да се заемеш с четенето му, за да намериш своя отговор там.

 

Също така относно китарата. Това е една не лоша китара за начинаещ. С времето ще откриеш и другите марки и по-високото качество. Всеки тръгва от някъде.

 

За да няма повече неудобства за двете ни страни ще те помоля да отделиш време да прегледаш какво ти предлага този форум като информация. От 2004-та година до ден днешен има много написано, така че 1000% съм сигурен, че все някъде ще намериш нужното нещо като инфо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.