rudibass Отговорено Април 6, 2011 Отговорено Април 6, 2011 Още един път благодаря на всички .Все още си мисля, че не е чак толкоз нещо станало.Всъщност колегите във форума ме карат да мисля и мечтая в правилна посока.И една от мечтите ми е ..един ден да има американци - рекламни лица на Български инструменти.. е това ще бъде вече нещо готино.С уважение Гого 1 Цитирай
DeathZone Отговорено Април 6, 2011 Отговорено Април 6, 2011 Честито, Жоре!!!! Профила е напълно заслужен ... едни хора умеят да правят басове .... други да свирят на тях ... има защо да се гордееш Па сега като одиме у Кюстендило че го отпразнуваме на мегдано ка си требе ))) Поздрави! Росен Цитирай
checho Отговорено Април 6, 2011 Отговорено Април 6, 2011 Още един път благодаря на всички .Все още си мисля, че не е чак толкоз нещо станало.Всъщност колегите във форума ме карат да мисля и мечтая в правилна посока.И една от мечтите ми е ..един ден да има американци - рекламни лица на Български инструменти.. е това ще бъде вече нещо готино.С уважение Гого Чак толкоз нещо е станало! Хиляди теми има да хулим някого, а като тази - рядко. Трябва да има повече. Аз лично се радвам като видя някой от форума да постига нещо, май не съм само аз, така че ще търпиш! \/ 1 Цитирай
rudibass Отговорено Април 8, 2011 Отговорено Април 8, 2011 Търпим на всичко ,носим на бой на пиене на домашна баница и кюфтета.Търпим женско дуднене та това ли Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 8, 2011 Отговорено Април 8, 2011 Поздрави и от мен! Ма така е, Викта като се пенсионира ще трябва някой да го наследи... П.П. Айде, догодина на сайта на Fodera (ама не Fedora Linux дистро-то... ) Цитирай
Recommended Posts