rudibass Отговорено Април 6, 2011 Отговорено Април 6, 2011 Още един път благодаря на всички .Все още си мисля, че не е чак толкоз нещо станало.Всъщност колегите във форума ме карат да мисля и мечтая в правилна посока.И една от мечтите ми е ..един ден да има американци - рекламни лица на Български инструменти.. е това ще бъде вече нещо готино.С уважение Гого 1 Цитирай
DeathZone Отговорено Април 6, 2011 Отговорено Април 6, 2011 Честито, Жоре!!!! Профила е напълно заслужен ... едни хора умеят да правят басове .... други да свирят на тях ... има защо да се гордееш Па сега като одиме у Кюстендило че го отпразнуваме на мегдано ка си требе ))) Поздрави! Росен Цитирай
checho Отговорено Април 6, 2011 Отговорено Април 6, 2011 На 6.04.2011 г. at 20:41, rudibass написа: Още един път благодаря на всички .Все още си мисля, че не е чак толкоз нещо станало.Всъщност колегите във форума ме карат да мисля и мечтая в правилна посока.И една от мечтите ми е ..един ден да има американци - рекламни лица на Български инструменти.. е това ще бъде вече нещо готино.С уважение Гого Чак толкоз нещо е станало! Хиляди теми има да хулим някого, а като тази - рядко. Трябва да има повече. Аз лично се радвам като видя някой от форума да постига нещо, май не съм само аз, така че ще търпиш! \/ 1 Цитирай
rudibass Отговорено Април 8, 2011 Отговорено Април 8, 2011 Търпим на всичко ,носим на бой на пиене на домашна баница и кюфтета.Търпим женско дуднене та това ли Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 8, 2011 Отговорено Април 8, 2011 Поздрави и от мен! Ма така е, Викта като се пенсионира ще трябва някой да го наследи... П.П. Айде, догодина на сайта на Fodera (ама не Fedora Linux дистро-то... ) Цитирай
Recommended Posts