Trysth Отговорено Април 30, 2011 Отговорено Април 30, 2011 Искам нещо съвсем малковатно за вкъщи, че вече не се кефя на транзистора. Хем да мога да понадуя поне на 50% преампа, хем да не подлудя маалата. Цитирай
VERSUS Отговорено Април 30, 2011 Отговорено Април 30, 2011 И 50- , че и 100-ватови усилватели ползотворно се оползотворяват из разни Бг клубове! Може би с атенюатор... Цитирай
rockfire Отговорено Април 30, 2011 Автор Отговорено Април 30, 2011 Даже и не стигат понякога... Цитирай
musicman Отговорено Април 30, 2011 Отговорено Април 30, 2011 ^ Понеже и на мен ми е интересно кой какво мисли по въпроса ще отворя нова тема за да не спамим тук. А тази тема отдавна се е превърнала в това как НЕ ТРЯБВА да изглежда една тема но това според мен е от въпроса - колкото по-неясен - толкова повече разводняване вътре. Цитирай
patient Отговорено Май 2, 2011 Отговорено Май 2, 2011 Работим по въпроса за "ситните" ампове. Имам няколко работещи прототипа, но се нуждаят от още настройване на слух и т.н. Освен това няма да са цифромания както на колегата, на когото трябва да отдадем заслуженото, че запали манията със субминиатюрните лампи. ИСКААААААМ!!! Сложи ме в уейтинг листа Колкото до ватовете и клубовете - момчета, светът отдавна е усвоил "магията" на микрофона. Цитирай
Smokejack Отговорено Май 3, 2011 Отговорено Май 3, 2011 "магията" на микрофона никога не може да ти даде "магията" на 2х12 зад гьрба ти ,да не говорим пьк за 4х12 2 Цитирай
Recommended Posts