wessy Публикувано Април 12, 2006 Публикувано Април 12, 2006 Stinger amplifiers някой да е имал допир с такова животно? имат някаква лампова серия която изглежда доста обещаващо и каталога им разгледах днес в Динакорд. Стабилно ... И предполагам като цени ще са много поносими имайки предвид че са на Проел Цитирай
emil Отговорено Април 12, 2006 Отговорено Април 12, 2006 Не изглеждат зле, а и сигурно звучат. Въпросът е за какви пари говориме? Цитирай
wessy Отговорено Април 12, 2006 Автор Отговорено Април 12, 2006 идея си нямам и все пак мисля че са доста по-евтини от признатите марки имайки предвид че са на ПРОЕЛ айде де ...някой няма ли да са обади че е собственик Цитирай
edgecrusher Отговорено Април 12, 2006 Отговорено Април 12, 2006 В нашето репетиционно студио има такива. Не ги ползваме ,но веднъж джам-их с такъв амп и мисля че са долу-горе добра имитация на Marshall. Цитирай
edgecrusher Отговорено Април 13, 2006 Отговорено Април 13, 2006 лампови ли ? А какви други? Не знам да имат не-лампови модели... Цитирай
wessy Отговорено Април 13, 2006 Автор Отговорено Април 13, 2006 имат имат 3 серии са Бейсик - транзисторна Про - транзисторна Лампова ако имаш възможност чуй някой че ми е интересно ако ти се занимава разбира се Цитирай
edgecrusher Отговорено Април 13, 2006 Отговорено Април 13, 2006 Ам не обещавам, но все пак ще хвърля един поглед в магазинчето на самото студио ,защото и там има такива. Мисля не бяха много скъпи(като за такъв род ампове)... Цитирай
wessy Отговорено Април 13, 2006 Автор Отговорено Април 13, 2006 Ам не обещавам, но все пак ще хвърля един поглед в магазинчето на самото студио ,защото и там има такива. Мисля не бяха много скъпи(като за такъв род ампове)... супер мерси ако и цена споделиш ... Цитирай
didopeshev Отговорено Април 13, 2006 Отговорено Април 13, 2006 Виж тук има някви цени : http://www.dekone.co.uk/index.html?lang=en...md=38666.335405 Цитирай
Recommended Posts