мегатон Публикувано Март 31, 2011 Публикувано Март 31, 2011 Здравейте,до колкото ми е известно ''Logic'' е програма,която върви на ''МАК'' ,но мисля че в по-първите версии бяха и за Windows, Коя версия последно е вървяла на Windows,? Или има ли шанс последните версии да тръгнат на въпросния Windows ХР. Благодаря. Цитирай
SPQR Отговорено Март 31, 2011 Отговорено Март 31, 2011 Logic 5.5.1 was the last version to be released for Windows. From Logic 6 onwards, the software would only be available for the Apple Mac system Поздрави Цитирай
misterj Отговорено Март 31, 2011 Отговорено Март 31, 2011 5.5.1 работи на XP, 5.1 на Уиндоуз 7 Цитирай
Steppenwolf Отговорено Март 31, 2011 Отговорено Март 31, 2011 Върви, ама с Logic 5 ще се бодеш напразно. Няма никакъв смисъл от тая версия, никакво предимство не дава, освен ако идеята не е да се изфукаш, че ползваш Logic. Версията е дървена спрямо по-новите от нея Cubase и Sonar. Цитирай
мегатон Отговорено Март 31, 2011 Автор Отговорено Март 31, 2011 Благодаря за мненията идеята ми беше да заменя Cubase 4 и Cubase 5 Все пак ще тествам ''Logic 5.5.1'' С М-аудио карта съм Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 31, 2011 Отговорено Март 31, 2011 Зарежи Лоджика, освен ако нямаш Мак/Хакинтош, на който да сложиш 9-ката! Относително близо до Лоджик е Pro Tools. Има версии и за Уин. А инак алтернатива на Кюбейс - Reaper! 1 Цитирай
мегатон Отговорено Март 31, 2011 Автор Отговорено Март 31, 2011 Да наистина така е,като се порових тук-там се убедих в това,мислех да сменя програмата си,взе много да тежи,особено с тия VST-тa,Струва ми се че мачка саунда,може и от рам-паметта да е. Иначе ''Reaper'' ми се вижда доста скромно относно редакция/едитинг/ в аудиото.Може и да греша явно трябва по-сериозно познване на програмата Цитирай
martist Отговорено Април 1, 2011 Отговорено Април 1, 2011 Ако ти се занимава слагаш про туулс 9 на бозата и си екстра с м-аудиото... Цитирай
Recommended Posts