Jump to content
Българският форум за музиканти

Група Любе

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    На никакъв засега :)

Група Любе's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. значи днес най-накрая си купих китарка и гледам тук едни таблатури някой ще ми каже ли точно как да свиря че нещо не мога да зацепя знам че е тъп въпроса ама.. ето например това таблатур коя струна на кое прагче и т.н. товаз не мога да разбера
  2. Един познат ми каза,че трябва в началото да си взема китара с найлонови струни защото в начлото много са болели пръстите вярно ли е?Имам и друг въпрос може ли да си взема китара с метални струни и да и сложа найлонови и обратното да взема с найлонови и да си ги сменям с метални?
  3. Гатето братле харе си ми как си го написал човек трябва да следва мечтите си според мен това значи човек да е свободен.И аз мисля че ми е късно вече за китара но ще опитам лошото е че времето ми е силно ама силно ограночено но ще се помъча кактоима една приказка "от опит глава не боли"
  4. Значи не искам да пускам нова тема поюрочетох някои неща из форума,но имам едно питане,че не срещнах нищо по въпроса.Значи имам отдавна мерак да си взема акустична китара и да се уча да свиря,макар че съм вече на 22 години,пък и от 1-2 години съм много запален по руската група Любе,както се вижда от ника ми и реших сериозно да почна да се уча,обаче имам един въпрос-имам познат дето си дрънка на китара и аз като съм пробвал на неговата много ми е трудно задържането с пръстите,вмисъл много трудно си ги разтварям и ги зарържам там където искам,много са ми схванатиа той си ги "размята"както иска.Даже като се мъча повече време китката почва да ме наболява след това малко.Та въпроса ми е дали това е нормално или е някакъв дефект при мен,който ще ми пречи да се науча да свиря Предварително Ви благодаря за отговорите,друго ще гледам да не Ви питам,защото има доста информация във форума.Извинете ме и за дългата тема.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.