Jump to content
Българският форум за музиканти

puff4e

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно puff4e

  • Рожден ден 09/17/1982

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • AIM
    puff4e
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Варна
  • Interests
    Музика(класическа,джаз,блус,метал,рок...),планина

puff4e's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравей! Интересувам се от услугите ти като учител по класическа и акустична китара. Видях една тема от 2007.Още ли преподаваш? :)

    1. Лими

      Лими

      Здравей, аз също преподавам акустична китара. Виж в профила ми подробности.

  2. Здравейте!От тази учебна година читалище "Отец Паисий"(бивше "Маековски")гр.Варна,подновява школата по китара и набира нови желаещи,които живеят в този район.Повече информация при секретарката на читалището или на тел.0886188205.
  3. Здравейте!Казвам се Калин.Учител съм по китара в град Варна,но от скоро започнах да се занимавам с бас и започвам да давам уроци и по бас китара за начинаещи,и средно напреднали.Цената е 10 лева на учебен час.За контакти-0886188205...052633651...Поздрави:-)) Давам уроци по теория на музиката и солфеж. Цена-8 лева на учебен час.
  4. Пак съм азОт 2007 не съм подновявал нищто свързано с обявата ми,та има малка промяна.Вече предавам уроци само по акустична класическа китара.Цената си е все същата-8 лева...Успех на всички!!!
  5. Аз съм от Варна,предавам уроци по китара,и използвам възможноста сам да се препоръчамОбявата ми май сега е на 4та страница....Калин....0886188205
  6. Хайде китаристи!!!Много изоставаме от Софиянци,не трябва да се даваме така лесно)
  7. В Орбита-младежки дом има школа по китара и пиано,и двете даскалки са много готини......успех)
  8. Здравей,ми те са само два акорда,ре минор на пета позиция и сол минор на 3та.В интрото преди сол минор има ла бемол минор който се плъзга към сол,и полсе към ре се плъзга до диез минор,те са само преходни акорди.Надявам се че с ритъма ще се оправиш.Ако има друго пиши....:-))
  9. Ами аз мога да пробвам,мейла ми е puff4e@abv.bg...
  10. Живея на зимно кино тракия,8 лева е урока за 60мин.Удобно ми е понеделник ,вторник,четв.пет.По всяко време на деня....с най-добри пожелания:
  11. Здравей.Ако все още си търсиш учител аз предавам уроци от известно време.Обявата ми е на първите страници във форума отново.:-)
  12. Казвам се Калин и съм от Варна.Завършил съм музикалното училищте във Варна и музикалната академия в София с класическа китара,но се занимавам активно и с джаз,и рок.Ходил съм доста време на уроци при Сашо кучето и Хараламбиев,та сега и аз си търся сериозни ученици.Всеки,който се интересува може да се обади на мобилен 0886-188-205 и дом.633-651
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.