Jump to content
Българският форум за музиканти

qni4ka

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    пиано

qni4ka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ами цял живот с него се занимавам Завършила съм Консерваторията с пиано, сега карам специализация за Звукостудийни технологии и продуцентство към ТУ и тъй като обичам работата с деца и любознателни и въобще амбицирани хора , преподавам на ученици и любители на музиката. e-mail ми е anna_md@abv.bg , който иска да се научи да свири на пиано или да се усъвършенства в музицирането, нека ми пише. С радост ще помогна аз ще ти пишаа искам да ме научишшш,не издържам наистинаа!!! )
  2. ЕЕхеее суперР!!! ) ще те черпя :*
  3. ако беше от софия или бургас - няма проблеми,но.. завърти се към музикалното ви училище, ако хванеш някой учител там, със сигурност ще те ориентира иначе аз си предлагам услугите за амбициозни хора в софия обаче Е,софия.. ) Когато заживея там след 2 години,ще те потърся...ако може все пак остави някакъв твой телефон и ми разкажи нещо повече за теб и пианото ))
  4. Здравейте! Искам да започна уроци по пияно,но не мога да открия нищо.От Варна съм и наистина имам голямо желание да свиря..моля,помогнете ми!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.