Jump to content
Българският форум за музиканти

Alcoholino

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    пиано

Alcoholino's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте колеги, аз имам Yamaha s90 es и един неразрешим за сега проблем. Изядох раздел Playing back MIDI files от ръководството, но все още когато искам да пусна файл от типа *.mid и ми изписва съобщение illegal file. Моля всеки който притежава такава свирка или се е сблъсвал с този проблем да помогне. Благодаря предварително.
  2. Здравейте! Един мой колега ми изпраща Yamaha s90 Es от щатите с писал е за стойност на продукта 100$ както и, че е подарък, но днес ми се обадиха от митницата и ще трябва да попълвам някакви документи и прочее. Най-вероятно става въпрос за мито и ДДС. Моля ако някой знае каква е процедурата и как мога евентуално да освободя синтито от мито и ДДС да пише.
  3. Забравих да кажа че може и да е без секвенсър и т.н.

  4. Искам да попитам какъв клавир да си взема, става въпрос за свирене в група както за свирене с ... дръм машина Идеята е да има бас, пиана, брас, стрингс, може и комбинации помежду им напр. бас и горе пиано с щрайх. Ако може да се вкарват разни тамдопълнителни инструменти идеално но да не е много претенциозен. Преди месец се сетих за една Yamaha cs1x която върши такава подобна работа. С две думи прост клавир но не детска играчка.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.