Jump to content
Българският форум за музиканти

jnbg

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно jnbg

  • Рожден ден 01/23/1992

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

jnbg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. jnbg

    Търся Tascam US-2400

    Понеже вече не се произвежда дали в бг мога да си намеря втора употреба читав продукт, или някъде останал по складовете на музикалните магазини?
  2. Здравейте правя тая тема защото исках да разбера какво мислите за книгите които е издал Адриан Георгиев. Добри ли са според вас. И освен тях друга литература за звукозапис, музициране с компютър и т.н. има ли? Благодаря много предварително
  3. Ами защото имам такъв xlr и съм много доволен като качество. А и други кабели тяхни имам за други устройства и съм много доволен.
  4. Здравейте, понеже ще записвам акустична китара с найлонови струни може ли да ми предложите няколко микрофона от които да си избера и да си купя (като звука към който се целя искам да е модерен а не 50s,60s, и т.н.) Горе долу тавана на кинтите които мога да дам са около 600лв. (Главно китарите ще ги записвам за балади но ще записвам и бързи песни.) Благодаря предварително
  5. Стане ли въпрос за музика-не съм нормален!

  6. От къде мога да си намеря в България "Monster cable" намерих някакви модели на "Mogami" в Алмар.bg но другите не ги намирам.
  7. Аз искам да питам друго, когато се започва микса на една песен, се започва първо от Баса и касата или първо от вокалите и после се запълва покрай тях и се украсява?
  8. Благодаря за по горните мнения вече си избрах. Макито ще ми е перфектния вариант. А относно пулта аз нямам плут интерфейса ми не позволява да си включа директно повече от един чифт колони. Пак казвам използвам Apollo Duo"
  9. Здравейте, искам да задам един въпрос и дано съм улучил точната тема. В момента си правя студио, и за интерфейс съм си взел "Apollo Duo", обаче имам 2 чифта мониторни колони (Roland и Yamaha SH80) искам да разбера какво да си купя за да ги свържа и двата чифта и просто да прехвърлям сигнала от единия чифт колони към другия и без да ми променят звука (или поне колкото е възможно) защото не ми се играя всеки път да прехвърлям кабели на интерфейса. Благодаря много предварително.
  10. jnbg

    Apple Logic Pro

    Здравейте на всички, аз съм нов във тоя форум и искам да попитам нещо. От къде мога да си намеря Logic Studio пакета плус всичките му Update-ти до сега които са излиза ли? Благодаря ви много.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.