Jump to content
Българският форум за музиканти

PrisionerOfWar

новаци
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно PrisionerOfWar

  • Рожден ден 04/15/1994

Previous Fields

  • Инструмент
    Cort

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    град Септември

Contact Methods

  • Skype
    kristiyan_15

PrisionerOfWar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Еми на мене лично ми звучи съвсем като купечко. Мастеринга е екстра. Слушах го през говорителите на монитора, но на тях може да се вярва не ся изпърдяни и вадят един доста приличен звук.
  2. :D минитюр искала тая и квардатура :D
  3. Еми поиграх си с еквалайзера+диста и се получи доста сполучлив звук отказах се от вградените дистове. Общо взето високите на на 10 (като съм намалил доста от високите на дистошъна там са някъде на 3. Тази схема си я откраднах от Алекси Лаихо) баса е на около 5 а средите са към 6-7. Може скоро да пусна семпъл да чуете. А и ревърб на 4. На мен лично ми харесва и като свиря с компа не изчезвам от пейзажа.
  4. Еми аз съм от Септември ама нищо не ми пречи и аз да дойда на някоя сбирка (стига бдж пак де не решат че не им се бачка) така че ако нещо може да броите и мен
  5. Имам го от доста време но още не мога да му се нарадвам http://www.discosom.com/loja/popup_image.php/pID/983/image/0/ext/1 + Dan Armstong 2x12" Speacers
  6. Ако може да питам нещо от началото на темата. Абе направо ще си питам.. Та имам Line 6 Spider III глава + 2x12" Dan Armstrong говорители като използвам половината от мощността му използван също и натисни-кутийка GLX DS 100 колегата каза, че ще е хубаво след такова нещо да се сложи AMP симулатор за да звукне като хората да ама въпросната глава си има вграден та него ли да използвам или да търся нов и друго понеже атаката е малко като свиря с вградените ефекти и затова използвам тая кочина GLX-a ще се получи ли ако буустна главата като се има в предвид че е с вграден процесор или да си търся нова натисни-кутийка. А забравих да кажа китарата ми е Cort Z нещо си с 2 двойни адаптера.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.