Jump to content
Българският форум за музиканти

vagrant66

newbies
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by vagrant66

 1. Струните На Мрака го направихме с Антоан Антонов от Варна, Микса и Мастера са правени в домашни условия.Ще се радвам да чуя мнения, както за парчето, така и за звука.https://otkrovenia.com/bg/muzika/strunite-na-mraka-stoiandmn-meteor
 2. vagrant66

  You Fuckin Shit

  Моят брат Борис Костов и моя милост Стоян Атанасов направихме това парче в най-добрите традиции на Рицари На Огъня, чиито членове бяхме наред с Валентин Иванов,Георги Брусев,Венци Христов, Тони Арнаудов, Георги Пашалиев ,както и Кирил Панчев,лека му пръст, най-добрия от нас.
 3. vagrant66

  You Fuckin Shit

  да и това парче е правено само с Амплитуб 4 и Аддиктив Дръмс 2.Но имам към Саунд картата си, която е Лайн 6 един виртуален процесор, който обаче вкарва обработения звук на входа на картата и става нещо като хардуерно записване.Та с него звука повече ми харесва, по-мек,по-плътен,по-истинси.Като направя следващото парче,ще го кача да чуеш китарите ,дали ще ти харесат повече като звук.
 4. vagrant66

  Струните На Мрака

  Тенкс,пробвал съм ги и двата,но май ще остана на Аддиктив Дръмс 2
 5. vagrant66

  Струните На Мрака

  Кой Дръммър използваш, че аз смених един билюк и никой не ме впечатли
 6. vagrant66

  You Fuckin Shit

  Благодаря, това е основния ми проект,с вокала сме от тинейджъри заедно, сега той е в Лос Анжелис,правим парчетата от разстояние.Чух твоите неща, много са добре, наистина много добре,аз такъв звук бих искал да постигна, но с плъгини и дръмъри май няма да стане.
 7. vagrant66

  Струните На Мрака

  Така. Сега наистина е друга работа,бях решил да не коментирам, но се получи диалог.За пренапомпването -напълно съгласен, малко се увлякъл колегата,но ще го коригираме лесно.Имам достатъчно програми за измерване на нивото,общо взето грешка на комерсиалното звучене, или желание за такова.Що се отнася до барабаните,наистина редени са и аз не харесвам дръмърите и техния звук, а най- вече липсата на достатъчна степен на хуманизация.Взех си поука търся барабанист, който да записва по интернет и май намерих.Еквализацията и компресирането са въпрос на вкус, внимателно прочетох съветите ви,но ще ги правя както на мен ми харесва.Иначе чета внимателно всичко и си вземам бележки,TONY не се сърди, има смисъл от всеки един коментар,може би първия не съм го асимилирал правилно, след като написа втория, всичко е наред.Благодарности за всички, които ми коментират парчето.Ще запишем живи барабани и ще го кача отново.
 8. vagrant66

  Струните На Мрака

  Аз писах веднага че приемам критични мнения,китарата и саунда ми са хоби, само че очаквам повече хора да коментират и то такива, които са доказани,пък и когато критикуваш колеги,малко внимавай ти къде се намираш като ниво, аз така мисля.
 9. През 2014-а заедно с моите приятели Александър Василев-Вокали,Пламен Ганев-Ударни и Иван Йорданов-Бас записахме двойният албум Second Hand'2014-Very Hard & Very Heavy.Това е първата част от албума Second Hand-Helldriver 2014.Приятно слушане. Това е втората част от албума Rock Will Never Die 2014 Full Album .Приятно слушане
 10. vagrant66

  NEMO - 2

  Албума е свежар,много приятен за слушане.Браво.
 11. vagrant66

  Black Sabbath - Headless Cross

  Любим албум, Любима песен, Любима банда бих казал
 12. vagrant66

  Струните На Мрака

  ^^ ОК приемам критиката като градивна,не съм целял да печеля Грами, нито съм професионален студиен инженер.Свиря за удоволствие, страст останала ми от младежките години,правя го за удоволствие,наистина ако имах барабанист, който да му се занимава щеше да е по-добре,освен това този ни е първия опит за съвместна работа с вокала, следващите парчета трябва да станат по-добри.Стила, който се опитвам да доближа е на Бляк Сабат, колко сме близо това е друг въпрос,но аз съм си аз така свиря, знам си възможностите.Утре ще постна друго парче,от предните ми групи, надявам се да го коментираш, ще ми бъде приятно.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.