Jump to content
Българският форум за музиканти

vagrant66

новаци
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    2

vagrant66 last won the day on Февруари 25 2019

vagrant66 had the most liked content!

Относно vagrant66

  • Рожден ден 02/13/1966

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

vagrant66's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Обществена Репутация

  1. да и това парче е правено само с Амплитуб 4 и Аддиктив Дръмс 2.Но имам към Саунд картата си, която е Лайн 6 един виртуален процесор, който обаче вкарва обработения звук на входа на картата и става нещо като хардуерно записване.Та с него звука повече ми харесва, по-мек,по-плътен,по-истинси.Като направя следващото парче,ще го кача да чуеш китарите ,дали ще ти харесат повече като звук.
  2. Тенкс,пробвал съм ги и двата,но май ще остана на Аддиктив Дръмс 2
  3. Кой Дръммър използваш, че аз смених един билюк и никой не ме впечатли
  4. Благодаря, това е основния ми проект,с вокала сме от тинейджъри заедно, сега той е в Лос Анжелис,правим парчетата от разстояние.Чух твоите неща, много са добре, наистина много добре,аз такъв звук бих искал да постигна, но с плъгини и дръмъри май няма да стане.
  5. Така. Сега наистина е друга работа,бях решил да не коментирам, но се получи диалог.За пренапомпването -напълно съгласен, малко се увлякъл колегата,но ще го коригираме лесно.Имам достатъчно програми за измерване на нивото,общо взето грешка на комерсиалното звучене, или желание за такова.Що се отнася до барабаните,наистина редени са и аз не харесвам дръмърите и техния звук, а най- вече липсата на достатъчна степен на хуманизация.Взех си поука търся барабанист, който да записва по интернет и май намерих.Еквализацията и компресирането са въпрос на вкус, внимателно прочетох съветите ви,но ще ги правя както на мен ми харесва.Иначе чета внимателно всичко и си вземам бележки,TONY не се сърди, има смисъл от всеки един коментар,може би първия не съм го асимилирал правилно, след като написа втория, всичко е наред.Благодарности за всички, които ми коментират парчето.Ще запишем живи барабани и ще го кача отново.
  6. Аз писах веднага че приемам критични мнения,китарата и саунда ми са хоби, само че очаквам повече хора да коментират и то такива, които са доказани,пък и когато критикуваш колеги,малко внимавай ти къде се намираш като ниво, аз така мисля.
  7. През 2014-а заедно с моите приятели Александър Василев-Вокали,Пламен Ганев-Ударни и Иван Йорданов-Бас записахме двойният албум Second Hand'2014-Very Hard & Very Heavy.Това е първата част от албума Second Hand-Helldriver 2014.Приятно слушане. Това е втората част от албума Rock Will Never Die 2014 Full Album .Приятно слушане
  8. Моят брат Борис Костов и моя милост Стоян Атанасов направихме това парче в най-добрите традиции на Рицари На Огъня, чиито членове бяхме наред с Валентин Иванов,Георги Брусев,Венци Христов, Тони Арнаудов, Георги Пашалиев ,както и Кирил Панчев,лека му пръст, най-добрия от нас.
  9. Албума е свежар,много приятен за слушане.Браво.
  10. Любим албум, Любима песен, Любима банда бих казал
  11. ^^ ОК приемам критиката като градивна,не съм целял да печеля Грами, нито съм професионален студиен инженер.Свиря за удоволствие, страст останала ми от младежките години,правя го за удоволствие,наистина ако имах барабанист, който да му се занимава щеше да е по-добре,освен това този ни е първия опит за съвместна работа с вокала, следващите парчета трябва да станат по-добри.Стила, който се опитвам да доближа е на Бляк Сабат, колко сме близо това е друг въпрос,но аз съм си аз така свиря, знам си възможностите.Утре ще постна друго парче,от предните ми групи, надявам се да го коментираш, ще ми бъде приятно.
  12. Струните На Мрака го направихме с Антоан Антонов от Варна, Микса и Мастера са правени в домашни условия.Ще се радвам да чуя мнения, както за парчето, така и за звука.https://otkrovenia.com/bg/muzika/strunite-na-mraka-stoiandmn-meteor
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.