Jump to content
Българският форум за музиканти

raptor_nk

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от raptor_nk

  1. Браво!!! Пожелавам големи успехи по големите сцени!
  2. http://www.musicworld.bg/bg/c_163/i_22004/PAISTE_CYMBAL_CLEANER.html Можеш дори да си го поръчаш от страницата, пращат по куриер.
  3. Аз не мисля, че препаратите, които са създадени за чистене специално на чинели са скъпи и недостъпни. Така че според мен най-рационално е те да се ползват, защото все пак това им е предназначението Поздрави, Ники!
  4. Аз ползвам на Paiste почистващите препарати и съм доволен.
  5. Аз подкрепям мнението, че тия нещица преди да се купят трябва да се пробват, тъй като никак не са евтини, а и всеки си има индивидуален стил на свирене. Така че ние не можем да те посъветваме кой точно ще ти е удобен, а ако говорим за качество, при по-евтините модели си е донякъде на късмет.
  6. Ако свириш за удоволствие просто е глупаво да инвестираш в чинел 600 - 700 лв ако разбира се парите не те удрят по главата! За това е безсмислено да се спори по този въпрос, те хората за тази цел са направили изобщо всичко, било то инструменти или каквото и да било, на различни класове, за различните потребители и цели!
  7. Абе и аз да ви питам, ще си купувам първият си сет и за сега съм се спрял на Gretsch Catalina Maple, но гледам доста се коментират Mapex-ите, примерно M-birch и Pro-m са горе-доло на същите цени, та ако някой може да ми даде съвет или препоръка... , като цяло свиря Rock и Metal, досега съм свирил на читалищни Amati. Мерси предварително!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.