Jump to content
Българският форум за музиканти

petio1986

newbies
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

petio1986's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Благодаря Ви много за полезните съвети, ще ги имам на предвид!!! TONY, Баща ми е бивш китарист, от 20 години не се занимава професионално и си няма понятие от хубави китари. Може само да ми изброи 3-4 добри марки и до там. Може да свири добре, но ако го попиташ за различните модификации при китарите или какво означава "нек" например, не може да ти отговори Имаше една акустична българска китара последно, но я махна. Тази ще я ползваме и двамата. Китарата задължително трябва да носи наслада на слуха и да бъде много удобна за свирене А бихте ли ми казали колко пари трябва да отделя за хубав усилвател?
  2. Не знаех, ще погледна. Благодаря ти, намерих го във фейса и това май е най добрия вариант засега
  3. Разбирам, значи ще трябва да търся за около 1000лв. +-100лв. Ще търся нова или запазена употребявана. Дайте 2-3 варианта на такива Баща ми умее да свири, но не познава всичко на пазара в днешно време, свирил е само на няколко стари и неудобни и не искам да му поставям такава задача Нещо, което Не повече от 1000лв, макар че 1000 са ми малко множко(все пак и други неща ще се взимат) все пак, ако си струва ще ги прежаля Става и втора ръка, но ако е в добър вид
  4. Здравейте, Решил съм да взимам уроци по китара от баща ми. Харесвам групи като Whitesnake, Guns N' Roses и т.н. и си мисля, че Гибсън-а е най-добрия вариант. Вие какво мислите по въпроса, има ли нещо по-подходящо като имитация, може би Ibanez? Предложете ми също добро усилвателче, както и всичко друго, което ще ми е необходимо. Ако може и линк към артикула или адрес на магазин, по възможност в обл. Стара Загора ще съм много благодарен! Поздрави!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.