Jump to content
Българският форум за музиканти

emthreex

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

emthreex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Ще си ползвам старата тема за още един въпрос - къде в София може да намеря свестен лютир, който може да се справи със сетъпа на стага, но едновременно с това да не ми излезе колкото половината от цената на китарата? С други думи - вие къде сте си носили китарите като по-млади и сте останали доволни?
  2. Сега съгледах нов амп: vox ad15vt с намаление на 260лв...мнения? п.п. цитирал съм грешно менение по-горе, въпросът ми е към Stagg.
  3. Ако може да пуснеш някое видео или аудио със соло изпълнение...може пък да не съм улучил бройката или ти да си свикнал с този модел. Ще се радвам да видя какво наистина може тази пръчка, дето е в нас.
  4. Гааа...сега схванах за какво иде реч, незнайно защо съм разбрал процесор. Благодаря.
  5. Хубаво, благодаря за насоката. А относно споменатия процесор, съгледах LINE6 POD 2.0 за под 300лв, което изглежда доста приемливо, но тогава ще ми трябва ли Direct Box/хубава саунд карта, за да го вържа с компютър? Като гледам няма изход за USB. А за адаптерите нещо? Все пак има ли магазин някъде в София или се кара на втора ръка? Или разбира се Thomann...
  6. emthreex

    Скапана китара

    Здравейте. Нов съм тук, ако може да ме извините ако сбъркам нещо... От известно време се опитвам да свиря на китара. Имам stagg g300 (ако това може въобще да се нарече китара) и я бода към саундкартата на компа. Пробвал съм Guitar rig и различни плъгини на FL студио. Резултатът е кофти звук...въпросът ми: Събрал съм 200лв, смятам да ги увелича - какво да правя с тях - да сменя адаптерите или да купя малко кубе? Ако е кубе - разгледах доста и най ми хареса като звук за мен Roland 20x, другият претендент е peavey vypyr 15, който има доста модулации на звука, но ме съмнява дали е качествена изработка като го гледам. Ако пък препоръчате смяна на адаптерите (или поне само бридж първо), то тогава ако може да ме посъветвате къде в София има магазин за такива, защото аз честно казано не намирам. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.