Jump to content
Българският форум за музиканти

Мариян LORDA Михайлов

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Мариян LORDA Михайлов

  • Рожден ден 01/19/1983

Previous Fields

  • Инструмент
    Кларинет

Contact Methods

  • AIM
    muri4ko
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Бг. - Майна City
  • Interests
    IPSC ( International Practical Shooting Confederation ) & Kyokushin

Мариян LORDA Михайлов's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Междо другото, ако си търсиш кларинет, в момента продавам Buffet в доста запазено състояние и без никакви проблеми по него на доста прилична и изгодна цена ( в общи линии колкото тая немска щтуротия, която коментирате ). Бях писал тема в " продава ", нз дали си прочел. Ако искаш повече информация може да ми драснеш 2-3 реда на " привейт "
  2. Само, като спомена " бакелит " и... трябваше да се свърши с коментарите мен, ако питаш Как въобще може да коментирате, че такъв кларинет има приличен звук и става за нещо... камо ли за класика не зная... П.С: пъленбйом никоя марка не произвежда от над 20 години насам, поради простата причина, че са изключително фалшиви в сравнение с полубйома! Възможно е да се направи само по поръчка и не си заслужава, освен, ако не свириш народно и чалга с него! За класика не става!
  3. Междо другото в момента продавам Buffet в доста запазено състояние и без никакви проблеми по него на доста прилична и изгодна цена ( в общи линии колкото тая немска щтуротия, която коментирате ). Бях писал тема в " продава ", нз дали си прочел. Ако искаш повече информация може да ми драснеш 2-3 реда на " привейт "
  4. Написах, че тази марка е напълно непозната за мен, и дори да има такава, то тя едва ли прави инструменти, които заслужават вниманието на кларинетист, който наистина е в час! " Работеща за Buffet " ни най- малко не значи, че е нещо качествено, още по-малко пък, че може да го сравняваш с лидерството и традициите на Buffet. Най- вероятно произвеждат кларинети - тип ученически по- скоро, отколкото нещо свястно и професионално. ( Цената им още повече говори за това... 800- 900 лв и е дървения варянт, мисля, че няма място за повече коментари, имайки се в предвид, че читав Buffet като цена започва от 4000 на горе ) Да не говорим, че ако трябва да съм искрен... чешките и немските кларинети като цяло за мен ( и не само ) винаги са си били най- ученическите, простовати, аматъорски и " чалгарски " варянти от всичко възможно на пазара! Аз лично съм почитател най- вече на Buffet и Haward ( английска марка, правят предимно обои ). Дори Selmer от най- висок клас не е подходящ за класическа музика и изпълнения мен, ако питате. Подходящ е по- скоро за народна музика и чалга, като звучене, ако трябва да правим съпоставка м/у него и другите 2, любими мои фирми и марки.
  5. Истинското - класическо звучене на кларинет се придобива с правилна постановка, подходящ ( свястен ) кларинет, мондщук, платъци и най- вече с много постоянство и опит, но като се замисля... написаното до тук е в абсолютна сила за всеки един инструмент. Нямам си на идея точно какво е твоето усещане и претенции за звук, но като цяло, за да мога да ти дам по- конкретни напътствия относно кларинета... би било най-хобаво да те видя и чуя. Тогава бих могъл да реагирам най- адекватно и да ти дам конкретни съвети по които да се водиш и търсиш желания звук. П.С: относно кларинета и мондщука ти... ако трябва да съм искрен това е възможно най-ученическия варянт и варянт за начинаещи, от който каквото и да правиш не може да търсиш и очакваш кой знае какъв звук, дори да си перфектния кларинетист.
  6. " Те такова животно нема "... Нямам си на идея от къде ти дойде. И да има такава марка - производител на Кларинети, то тя определено няма да е нещо, което става и за " чеп за зеле " Надявам се, че коментара ми е бил достатъчно разяснителен и пояснителен.
  7. От колко време свириш на Кларинет? С какъв кларинет по- точно си?!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.