Jump to content
Българският форум за музиканти

baggerbg

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

baggerbg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря за коментарите. Реших че ще се опитам я стегна ако ми излезе евтино. В най-лошия случай поне ще мога да я дам за украса на някое долнопробно кафене
  2. Китарата е разглобена и просто не съм го сложил задния мост (той се закрепя за струните когаво се сложат). Главния проблем е че са му изгнили местенцата между който се слагат струните ,същото е и на последното прагче след което се връзват струните. Заслужава ли си я дам да я поправят ,а може би и да махнат тремолото?Или просто да прежаля парите и да си купя нова?
  3. От няколко седмици ме хвана мерака да се науча да свиря. Тъкмо щях да се купя някоя кухарка и попаднах на тази китара у мазето на един приятел. Тя е полуакустична от 1971г. Има етикетче на което пише: ДСО Стъкло и Фина Керамика СЗ "В. Коларов" гр. Сливен БИТОВА АРМАТУРА Попадали ли сте на нещо подобно?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.