Jump to content
Българският форум за музиканти

yansun74

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    тенор саксофон

yansun74's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Една от най-големите ми грешки в живота беше че си продадах Юбел-а(пълен бьом)производство 65-та година.Мисля че това е достатъчно красноречив отговор на въпроса ти!
  2. евтиното излиза скъпо.с какъвто саксофон започнеш такъв саксофонист ще си останеш
  3. моето мнение е,че голяма грешка е избора на китайски саксофон.те обикновено са с фалшива апликатура т.е. несъответствие на разположението на клапите и от последствията са грешни тонове.колкото и добър саксофонист да си пак не можеш да свириш вярно.някой може да не е съгласен с мен,но аз съм свирил на китайски боклуци и знам какво е.чешките и немските дори от старата система са много по добри.а проблема в свиренето в първа октава е че нямаш амбошур(правилна постановка на устата).започни да свириш цели(дълги)тонове и се научи да ги чуваш и да ги мислиш,защото духовите инструменти не са като пианото да чукнеш клавиша и да ти илезе тона.ако даден тон не го мислиш,особено флажолетните тонове,няма как да стане.и всичко идва след години напрегнат труд.дерзай!!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.