Jump to content
Българският форум за музиканти

vaseto96

новаци
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от vaseto96

  1. vaseto96

    Съвет?

    http://www.veselinkoychev.com/20ga-eu.html http://www.veselinkoychev.com/warlock.html Това ми препоръча калеко ми,добре ли изглежда?
  2. vaseto96

    Съвет?

    Ще си зимам китара. Въпросът към вас ми е: -Коя от тези е най-хубава. Ще се свири : Траш метъл,метъл и грънж. Metallica,megadeth,nirvana,system of a down и т.н г/д такава музика. Cort M600,Stagg S300,Cort G210 Или е по-хубаво да зема този комплект Stagg E-SURF които струва : 300 лв. ? Заслужават ли си парите за усилвател Marshall MG15CD (240 лв.) ? Ако знаете други китари,които мислите,че ще е най-добре да купя,казвайте. Благодаря ! : ]
  3. Аз,четях четях...Но нищу не разбрах Знам някои тъпи раоти кат : Да не пея известно време след като се сабуда...Че е хубаво да се загрява,и да пия много вода преди пеене,абе някви такиа ,"основните неща Та,да ми обесните някои съвети,ама по така,че да ги разбера
  4. vaseto96

    Зле или добре?

    Значи,преди няколко дена групата ми реши аз да съм вокал тъй като не можем да намерим друг. И днеска се пробвах да изпея някоя наша песен,но останах с лошо мнение за гласът ми.(адцки фалшиво) Някои приятели казват,че пея "супер готино" Други казват,че не може да стане от първия път и трябва да го тренирам А,и да отбележа,че това беше за пръв път да пробвам да пея,в смисъл,че преди само съм се лигавил и съм пял нещо 2-3 секунди. Съвети?
  5. Звучи ми идеално,поне за мен...
  6. vaseto96

    Въпрос..

    За rinti - На мен са ми казвали,че се пише пиАно ,за това. Иначе благодаря за коментарите
  7. vaseto96

    Въпрос..

    Бях видял някаде тук за подобен случай като моя,но не видях точния отговор. Значи,акустичната ми китара страшно бързо се разтройва,струните вече седат 20 дена ,олекнали са уж,но пак се разтройва супер бързо. След настройване и свирене 20 минути пак ще трябва да се настройва. От струните ли е,от грифовете или от самата китара? съжалявам ако въпроса ви се стори безмислен,тъп и т.н ,но е доста досадно да си настройваш китарата по 20 пъти на ден...и ако не е настройвам ша тряя само на ел.китарата да свиря,ама аз искам разнобразие.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.