Jump to content
Българският форум за музиканти

minasmorul

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно minasmorul

  • Рожден ден 04/07/1991

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male

minasmorul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Предлагам на ентусиаста да се опитва да свири Trilogy на класическа китара. Ако постигне успех там, с електрическата ще му се стори като рязане на масло с горещ нож. Аз лично упражнявам активно доста участъци точно от Trilogy и като се усвоят добре, са стабилна загрявка и поддържане на нивото на по напредналите, поне според мен, де, защото аз никак не съм напреднал . Също така за умело свирене на Ингви препоръчвам ежедневно мачкане на голямо пластелинено топче.
  2. Хммм, доста ме заинтригува.... и каква му е парата на туй жиуотно?
  3. "и малко часове по Български език пробвай" Ако още някой се изцепи по същия начин, значи е имал малка посещаемост в часовете по ЛИТЕРАТУРА и по-специално часовете отделени за възрожденска литература, братия.... Та, темата е, че търся табовете на 15-годишния Ингви от Yngwie Malmsteen's Powerhouse.
  4. Ами, то, аз от там си ги тегля табулатурите , ама точно това го няма (тоест я има само първата песен, ама аз искам другите )
  5. Братия, помагайте! Налегнал ме е зор със страшна сила и не мога да се справя. Никъде не мога да намеря табове от първите демо записи на Ингви. Имам предвит "Yngwie Malmsteen's Powerhouse". Ако някой счита, че може да помогне, ще съм благодарен да го направи.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.