Jump to content
Българският форум за музиканти

GalinGeo

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от GalinGeo

  1. Здравейте, по принцип само чета във форума ,обаче сега не се сдържам. Съвсем случайно попаднах на групата Güru - http://www.gururockband.com/ Не помня откога не съм чувал толкова приятно за ухото звучене. Трудно приемам новите имена в рок музиката - трябва ми време, но този път беше от раз - без колебание . Испанците са на изключително ниво - и двата албума "White" и " Güru" са записани на ниво на супергрупа. Пожелавам ви приятно слушане.
  2. Леслито е роторно - двускоростно,но няма роторни хорни, а само на двата говорителя. Освен това сега си поръчах краен лампов усилвател от друг Хамънд и ще пробвам да го свържа ,да видим какво ще се получи .Понеже съм любител на лаповиязвук. А семпли ще запиша скоро . Поздрави!
  3. Леслито е роторно - двускоростно,но няма роторни хорни, а само на двата говорителя. Освен това сега си поръчах краен лампов усилвател от друг Хамънд и ще пробвам да го свържа ,да видим какво ще се получи .Понеже съм любител на лаповиязвук. А семпли ще запиша скоро . Поздрави!
  4. Tonewheel, но не е лампов.
  5. Здравейте, не отдавна се сдобих с този Хамънд Т 500 Лесли. http://www.album.bg/galin2009/images/22703268/ И много ми е гот,че го имам.Невероятен инструмент. Жалко че не съм добър клавирист-оргнист.Но ще се уча.Живота е пред мен- почти. И съм в преговори за един В3 - скоро,ще се разбере. Чао
  6. Здравей предлагам школи за кларинет - английски. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=77902 Успех
  7. GalinGeo

    Избор на тунер

    Аз съм KORG TM-40. Добър тунер и метроном .
  8. Cort M200 - 330 лв ,Динакорт,добра китара за начинаещ като мен.Махогон - и е доста тежка. Имам също Vintage V100 - Корта според мен е по-изпипан.
  9. Хората слушат каквото им се предлага. Култуата и ценностите се формират.Това е доста дълъг процес. След като не се предлага нещо друго ,поп фолка /който винаги го е имало/разширява аудиторията си. Искам също да напиша, че проблема не е в тях. Проблема е в това , че няма алтернатива или е мижава.Зада могат хората да имат право на избор. Каква е алтернативата: 1.Графа - без думи. 2.Те - .............. 3.Д2 - 4.БТР - 15 години - 5 песни 5.Ера- къде са? Забаравих Слави с неговите етнопростотии,че съсипа такива музиканти. За Евровизия няма да говоря. е друго не се сещам. Ами изпълнителите: Къде са Петя Буюклиева - поклон пред нея. Георги Христов - съвсем се отклони. Не говоря за Сигнал,Щурците, Диана Експрес и ФСБ- те хората са дали своето и са формирали доста от ценностите които витаят из форума. След тях - потоп. Колко са клубове където да си слушаме "нашата" музика? Къде да заведа приятелите си ? Децата няма на кого да подръжават. А какво ще е след 20 години? Във Варна,откъдето съм - 2 клуба.Репертоара - 15 песни в различна последователност всяка вечер. Авторски песни -0. През лятото няма.Лъжа- Ред РОК- като пиша се изнервям. Е какво да слушам. Добре ,че е Цонко в Каварна, че да видя някой музикант от нашите сред публиката. Така , че не виновна Пайнер индустрията. Виновни сме си ние.Започнах да се паля ,така че да приключвам. Всичкото горе е мое мнение и съжалявам ако съм обидил някого
  10. Един певец може да впечатли единствено с пеене. Всичко останало е на много заден план. Това ,как е облечен и как подскача на сцената е просто шоу, защото може микрофона да е изключен и по-добре да се ходи на цирк със слушалки и плейър. Музиката трябва да се слуша,а не да се гледа. Мое Мнение...!?
  11. GalinGeo

    Любими певци

    За мен класацията започва от 3то място надолу: 1.Фреди!! твърдо - 2.Фреди!! без колебание - 3.... 4...... Съжалявам , че няма да го видя на живо!!! Много.
  12. GalinGeo

    Любими певци

    За мен класацията започва от 3то място надолу: 1.Фреди!! твърдо - 2.Фреди!! без колебание - 3.... 4...... Съжалявам , че няма да го видя на живо!!! Много.
  13. Здравей мисля че не е много,защото аз си купих 10х10 см за 10 лв от Тайвански доставчик.-вярно, че повечето беше доставка. Успехи
  14. Изключително съм ти благодарен! Не вярвах ,че ще ги намеря. За мен това е най-красивия концерт за кларинет. Но ще ми отнеме доста време да го изсвиря. Благодарности !!!
  15. Ще ти го сканна,но се чудя къде да го кача Ще ти бъда много благодарен! А някой път ще почерпя! galin2009@gmail.com
  16. Търся ноти за концерт в сибемол мажор за кларинет и оркестър от Саверио Меркаданте Благодаря
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.