Jump to content
Българският форум за музиканти

P.I.D

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от P.I.D

  1. Бихте ли могли малко по-професионално да аргументирате това Ваше твърдение, все пак термини като "други неща" не ми звучат много адекватно за нивото на форума.
  2. Ами момци, Вашата група е тип гаражна банда, за такива групи най-характерното е шумът,а за по-професионална свирня си е нужно студио, където всеки е със слушалки и чува миксирания саунд, където вече всички инструменти са балансирани и миксирани в една обща музикална картина. Във Вашия случай най-много да се получи една здрава тресня, важното е да се пийва помежду песните, така няма да Ви прави впечатление силния шум и какафония, веселбата е гарантирана, какво повече да иска човек?
  3. Браво, доста нестандартно решение е записът да се направи в кухнята, където обикновено се готви и яде, но това е красноречив пример какви чудеса може да направи човек, когато си обича хобито!
  4. Проблемът, според мен, не е в политиката на радиата, проблемът е, че твърде много бездарни младежи са си внушили, че са бъдещи поп и рок звезди и като ги отрежат тук-там, почват да вдигат вой до небесата, че у нас всячески се пречело на "талантливите", "можещите" и прочие. Ако някои от Вас са толкова талантливи, защо не си направите клипове, качете ги в Ютубе, там със сигурност доста хора ще Ви забележат и ако имате качества, ще ви пускат по чужди радиа, така ще пробиете на световната сцена. Стига сте мрънкали, че у нас всеки Ви пречи, всеки Ви е крив. Вземете пример Дими Налбантов, пича си има сайт, качва си в Ютубе яките тракове, има си почитатели, продава здраво онлайн албумите си и се развива, хем печели чудесни пари от продажби, хем и всеки нов албум му е по-добър от предходния, а той самият е вече сред най-добрите китаристи в света!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.