Jump to content
Българският форум за музиканти

Иван Кючуков

новаци
  • Мнения

    1
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Иван Кючуков's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. ^ Много благодаря за информацията! Вече единствено се колебая между FP-10 и FP-30X. Реално ми изглежда, че главният принос на 30X е доста по-богатият звук, който има, повечето полифонии, което си е силен фактор. Не знам другите глезотийки дали толкова се използват като например bluetooth възможностите. А и може би още един въпрос - колко често пианисти използват толкова различни звуци от различни инструменти в пианото, защото по-скъпият модел има доста повече, но дали не е просто маркетинг това, да впечатлява хората? И евентуално нещо, което сега ми изскача наум - има ли отнякъде възможност да си наема пиано за известен период, за да пробвам? Ще е идеално, ако ги има и точно двата споменати модела. Хубав ден, Иван
  2. Здравейте, чисто нов съм във форума и освен просто да започна някакъв разговор, имам да споделя едно-две мое чуденета, както и въпрос за избор на дигитално пиано. Наскоро започнах уроци по пиано, винаги съм искал и като малък съм си свирил сам на синтезаторче съвсем любителски. Сега се чудя колко да инвестирам за пиано. Започнах от бюджет 700 лв и след дни разучаване и ревюта съм се спрял на Roland FP-30x (~1400 лв) и искам да чуя мнението на много по-разбиращи хора от мен, та какво мислите? По-основното му чудене е колко се задържа цената на такъв клас пиана като Roland? По принцип съм много, много нахъсан в момента, да се науча да свиря добре и си представям, че бих имал доста приятни моменти, нещо като медитативни състояния свирейки, тъй като много обичам музиката. Но пък знае ли човек дали ще съм добър все пак или колко време ще се задържа на това занимание, тъй като по принцип имам лек навик да пробвам доста неща в живота и не след дълго преминавам на следващо хоби. Та ми се иска поне да го имам като идея, че мога да продам пианото без много загуба на стойност, за да дам малко по-спокойно сумата сега (надявам се да няма нужда). Също така ще съм много благодарен, за всякакви съвети към новак, за които се сетите! Благодаря за вниманието и страхотна седмица!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.