Jump to content
Българският форум за музиканти

gotcha

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от gotcha

  1. Образно сравнение - клубът е като на Трабант двигател от Мерцедес да сложиш. Светлините и озвучението са супер. За тях са налети супер много пари и си личи. Дори прекалено много: 13kW за помещение с пълен капацитет 120 човека. Но само за това са отделени пари и мисъл. Вентилацията е мнооого слаба, архитектурно е неадекватно решен. На откриването с БТР беше пълен (и май само тогава) и хората излезнаха навън да дишат на 20-та минута. Сцената е тясна и дълбока, като цяло виждаш фронтмена и другото всичко се губи назад, а за барабниста, да не говорим. И едни колони в залата, иззад които трябва да заничаш, за да видиш нещо отпред. Хората тези неща ги виждат и затова в петък и събота се събират вече не повече от 20-25 човека, както беше и миналата събота. Ето, Тони ще потвърди, надявам се. Аз лично, на това не му викам "трябва му време, за да се развие", а по-скоро, "кардинално грешна стратегия още отначало, която води нещата надолу".
  2. ^^ Собственикът Гальо си има доста печална слава на правещ каквото му е на х** Той самия го нарича "експериментирам", но израза с х** му съответства напълно, защото има и такива хора, който правят каквото си "пожелаят", но той не влиза в техния списък. Та, явно е решил да "експериментира" този ден.
  3. Вие сте Пето чувство, нали? Гледах ви в Бекстейдж веднъж, докато шефа г-н Икономов разговаряше със собственика на заведението. Много добра банда сте, направихте страхотно шоу, съвсем сериозно ви го казвам. Много готини кавъри и присъствие на сцената, а авторските ви песни са супер, особено онази със странната китара.. не знам как се казваше... направо изби рибата. Голям поклон и за Symphony of destruction Малко са такива групите в България, затова ви желая от сърце успех и да ви гледаме по-често!
  4. gotcha

    Пак за ибанез

    Ако ти се дават още 300 лева отгоре, пиши и ще ти кажа кой модел да си вземеш, че да забравиш за друга китара за дълго време напред. Пак ще е Ibanez, разбира се.
  5. gotcha

    Edge Iii Тремоло

    Колега, снимката, която си дал е нито Едж 3, нито Едж Про. Не казвам, за да се заяждам, а за да бъда полезен, да не стане объркване. Това е Lo-Pro Edge
  6. http://www.youtube.com/watch?v=YDx9dc0eiYc Здравей, ако разбереш това видео, значи вече знаеш какво трябва да направиш. Успех!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.