Jump to content
Българският форум за музиканти

tata

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    тромбон

tata's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Уважаеми колеги, някой има ли информация за assia? Тя направи сензация и изчезна. Моля ви, ако някой поддържа контакт с нея, нека ми се обади на vrabcheta@abv.bg Благодаря ви предварително!
  2. Здравей, Assia! Радвам се много, че открих този сайт и твоето предложение. За мен почти всичко, което предлагащ, представлява интерес. Но, първо искам да разкледам няколко партитури, за да разбера дали си заслужава труда да ми пращаш толкова много. Избрах няколко: American Patrol 1,2,3, Chatanooga Choo Choo 1-5, Feelings и Stardust. Ако имаш възможност и не ти представлява трудност, изпрати ми ги, моля те, на vrabcheta@abv.bg Ако са големи файлове може и на два пъти. Благодаря ти предварително!
  3. Тъй, де тъй. Извинявайте за невежеството, но и аз не мога отворя линка. Ако трябва да запазите верния в тайна, моля, пратете ми верния на vrabcheta@abv.bg Благодаря!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.