Jump to content
Българският форум за музиканти

bialk

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от bialk

  1. VA3 има аналогов аудио вход - чинчове. Вкарвал съм през него аудио сигнала от Касиото. За съжаление ефектите не са приложими по този начин. Значи остава варианта със закупуване на отделен пулт с вграден ефект.
  2. Благодаря! Но успях да се справя по друг начин. Клавирът ми е Roland VA-3, редактирах инструментите от стила с вградения в него Style Editоr. Сега се интересувам от друго. Имам и едно Casio CZ, което има много яки звуци, но няма ефекти като Reverb, Chorus и др. Мисълта ми е ако взема MIDI кабел и го закача за Роланда дали ще мога да ползвам ефектите от Роланда към звуците от Касиото? Само един кабел ли ще ми трябва за да тегля звуци от Касиото или два?
  3. Интересувам се от програма, с която да мога да променям даден инструмент в готов стил за Роланд, например пияно с бас китара. Styleworks само премахва инструмент, но ме може да го заменя. Някой има ли идея как става това?
  4. Колеги, препоръчайте ми адаптер 9v за синтезатор Casio CZ 230S на прилична цена. Оригиналният AD-5 не мога да го намеря в България, а не ми се поръчва от Амазон, доставката излиза по-скъпо от адаптера.
  5. При мен VST MS-20, Polysix и Wavestation от Korg Legacy Collection си работят нормално с FL Studio 8. Интересувам се откъде мога да намеря VST от TRITON LE на Korg. Наскоро излезе инфо, че Корг са пуснали TRITON VSTI.
  6. Започнах да се замислям дали не е по-удачно вместо да давам пари за преамп-а да взема една USB карта с предусилвател и 48V фантомно захранване, към която да закача кондензаторния микрофон? Като например М-Audio - Mobile Pre . В този случай трябва да заделя 400 лева. Кой вариант е по-добрия? Кондензаторен микрофон с предусилвател към Line-in на звуковата карта на дъното или микрофонът към външната USB карта с фантомно захранване?
  7. Здравейте, Имам нужда от съвет за избор на хардуер за дублаж и презентация в домашни условия. Засега съм се спрял на следното : 1. Микрофон - Behringer STUDIO CONDENSER MICROPHONE C-1 2. Микрофонен предусилвател - Behringer MIC200 За съжаление съм ограничен в бюджета / до 300 лв/ и засега не мога да отделя средства за нова звукова карта - ще трябва да ползвам аудиото, което е вградено в дъното на компютъра. ПС-то ми е с двуядрен процесор D805 и 1 GB RAM. Какви кабели ще трябва да купувам за микрофона и какъв от предусилвателя до линейния вход на аудиото? Ще записвам със Сони Саунд Фордж 9,0. Как мислите - ще се получи ли нещо с тези конфигурация? Микрофонът подходящ ли е за целта? Ще долавя ли бученето от вентилаторите в компютъра и дали е възможно да се премахне този шум софтуерно? За попфилтър вече научих от форума как се прави
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.