Jump to content
Българският форум за музиканти

fichone

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

470 profile views

fichone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Здравейте, Търся човек за съвместен проект, а стилът ще е електронна музика. Ограничение към определени стилове нямам, защото всичко ще е на базата на експерименти... и най-вече забавление Нека заинтересованите да ми пуснат лично съобщение, за да разменим контакти и поговорим по-обстойно. Лек и спорен ден! Поздрави.
 2. Здравейте, Въпросът мие относно допълнителен контрол и настройки на Roland MC 303 Groovebox. Идеята е Роланд-а да се сунхронизира с МИДИ клавиатура Korg MicroKONTROL чрез МИДИ кабел. Това, което съм направил и пробвал до момента е: 1. От MIDI OUT порта на корг-а чрез МИДИ кабел към MIDI IN на роланд-а. 2. Нагласил съм роланд-а от системните настройки да е SLAVE при SY1. 3. Опитвам се да подам МИДИ сигнали от микроконтрол, но без успех. Може ли някой да помогне с настройките? Предварително благодаря на всички и се извинявам ако темата не е за този раздел... Поздрави!
 3. Здравейте, Въпроса ми е относно Novation Remote 25 SL MK2 МИДИ котролер - не мога да намеря никаква официална информация на тероторията на България в интернет. Знае ли някой за фирма представител на Новейшън в България. Единствената информация, която може да се намери от официалната страница на Новейшън е фирма в Пловдив, която лично вчера проверих на място, но за жалост не работеше. Знаете ли, дали Динакорд внася Новейшън, тъй като в страницата им под раздел "Производители" не ги намирам? Благодаря предварително!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.