Termy Публикувано Февруари 9, 2006 Публикувано Февруари 9, 2006 Не знам дали го знаете това Даскалка по крещене?. Много се надявах, че има златна формула за това как да се дереш без да си скапеш гласа, но не би. Въпреки това, на някого може да му се стори интересно, та затова го пускам. На мен лично не ми свърши кой знае колко работа, но все пак... Поне звучи интересно. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 13, 2006 Отговорено Февруари 13, 2006 Почти нищо не разбрах, ама нали и без т'ва не съм много умен... Цитирай
Wraith Отговорено Февруари 22, 2006 Отговорено Февруари 22, 2006 Ако някои знаеше откъде може да се намери ДВД-то...ЕИ ТВА би било истинска помощ...Тва в саита е само като "демо" от това което има на ДВД-то...почти никва кои знае ква помощ. По-скоро научно обяснение, кво става в гърлото ти докато се дереш... Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 22, 2006 Отговорено Февруари 22, 2006 Ама то на сайта не се ли продава въпросното ДВД? Цитирай
Wraith Отговорено Февруари 22, 2006 Отговорено Февруари 22, 2006 Ама то на сайта не се ли продава въпросното ДВД? Ми да,ама ти трябва кредитна карта за да си го купиш...иначе по магазините в БГ се съмнявам да го има... Цитирай
Pinky Отговорено Февруари 22, 2006 Отговорено Февруари 22, 2006 Няма го в Бг. Иначе чувам, че ако наистина набараш пълното ДВД има смисъл. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 22, 2006 Отговорено Февруари 22, 2006 Ами някой да знае пина на мама? Цитирай
Wraith Отговорено Февруари 22, 2006 Отговорено Февруари 22, 2006 Ами някой да знае пина на мама? Тва ни е проблема на всички хахаха...Иначе наистина ДВД-то мисля че си струва всеки цент...Като гледам само колко известни вокалисти са го ползвали...и колко много неща има вътре... Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Февруари 22, 2006 Отговорено Февруари 22, 2006 http://avtora.com/news/nowini/uchitelka_po...d_i_w_bulgariya Айде на пазаря (: Цитирай
BlackCorsair Отговорено Февруари 23, 2006 Отговорено Февруари 23, 2006 хех след като изтече информацията сега остава и някой в БГ да се научи да пее Метъл Цитирай
TONY Отговорено Февруари 23, 2006 Отговорено Февруари 23, 2006 дайте го насам отчайващо е да търсиш метъл вокал Цитирай
Glacierise Отговорено Февруари 23, 2006 Отговорено Февруари 23, 2006 Ше напраа торент. Чакайте включване Цитирай
Wraith Отговорено Февруари 23, 2006 Отговорено Февруари 23, 2006 Oooo от кога го чакам тва...наи-накрая... Цитирай
Recommended Posts