Es KarNET Публикувано Декември 29, 2009 Публикувано Декември 29, 2009 Някой има ли лични впечатления от Schreiber klarinet 6026 или новия модел Aura? Цитирай
Es KarNET Отговорено Януари 6, 2010 Автор Отговорено Януари 6, 2010 Добре.Има 48 кларНЕТаджии видяли темата.Дано някой сподели що за стока са тез свирки. Цитирай
ganev Отговорено Януари 15, 2010 Отговорено Януари 15, 2010 Кларинетите им са пласмасови но свирят добре за парите си. Имам колега който свири с такъв за 600лв направо великолепно. Ако направят и пъленбйом и аз ще си купя. не са лоши купуваи. Цитирай
Es KarNET Отговорено Януари 18, 2010 Автор Отговорено Януари 18, 2010 Аз за дървените питам.Щото им правели импрегнация и се страхувам от ВТУКМАЧЕН звук. Иначе ми казаха че те правят ниската серия на Buffet Crampone.Да не би да имате нещо друго предвид? Цитирай
Мариян LORDA Михайлов Отговорено Март 7, 2010 Отговорено Март 7, 2010 (Редактирано) Кларинетите им са пласмасови но свирят добре за парите си. Имам колега който свири с такъв за 600лв направо великолепно. Ако направят и пъленбйом и аз ще си купя. не са лоши купуваи. Само, като спомена " бакелит " и... трябваше да се свърши с коментарите мен, ако питаш Как въобще може да коментирате, че такъв кларинет има приличен звук и става за нещо... камо ли за класика не зная... П.С: пъленбйом никоя марка не произвежда от над 20 години насам, поради простата причина, че са изключително фалшиви в сравнение с полубйома! Възможно е да се направи само по поръчка и не си заслужава, освен, ако не свириш народно и чалга с него! За класика не става! Редактирано Март 7, 2010 от Мариян LORDA Михайлов Цитирай
Мариян LORDA Михайлов Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 Аз за дървените питам.Щото им правели импрегнация и се страхувам от ВТУКМАЧЕН звук. Иначе ми казаха че те правят ниската серия на Buffet Crampone.Да не би да имате нещо друго предвид? Междо другото, ако си търсиш кларинет, в момента продавам Buffet в доста запазено състояние и без никакви проблеми по него на доста прилична и изгодна цена ( в общи линии колкото тая немска щтуротия, която коментирате ). Бях писал тема в " продава ", нз дали си прочел. Ако искаш повече информация може да ми драснеш 2-3 реда на " привейт " Цитирай
tsaneto Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 Es KarNET все още не са ми го доставили иначе е дървен,не е пластмасов.Като го получа ще ти пиша да ти кажа впечатленията си,въпреки че не съм професионалист,но ще се радвам да бъда полезен. Цитирай
Es KarNET Отговорено Март 8, 2010 Автор Отговорено Март 8, 2010 (Редактирано) Дерзай!Свирене му е майката.Ще го харесаш. Редактирано Март 8, 2010 от Es KarNET Цитирай
Recommended Posts