stratocaster Публикувано Декември 23, 2005 Публикувано Декември 23, 2005 взех си днес 2 от берингерските камйончета. отворих нова тема защото се оказаха доста споучливи машинки. взех си компресор и ултра дисторжън-а. по 48 лв от бургас. доста реален и учудващо добър звук имат. знам знам....лампите са истината...знам........но нека и ние бедните се порадваме малко та ето едно демо - набързо драснато - дори китарата ми не е настроена. ултра дистортион-а дитректно в крайния амп на кубе Ямаха дг 60 и с микрофон пред говорителя. компресора - няма смисъл да поствам демо. супер як състейн!!! без да омазва звука. само че вкарва малко шум....както всички състейнери. горещо препоръчвам!!! скоро чакам да ми донесат и ултра метал и нойз гейт, нямаха в наличност! след 1:08 включвам другия мод на диста http://414141.hit.bg/ultra.mp3 Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 23, 2005 Автор Отговорено Декември 23, 2005 абе мога и по-яко демо да запиша ама сега адски ме мързи утре обещавам. обаче без нойз гейт не става........тоя състейнер вкарва яко шум........ абе 48 лв бе хора Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 Аз просто като събера още малко пари ще си накупя малко камиончета и ще ги нагъчкам в един чейн ... Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 23, 2005 Автор Отговорено Декември 23, 2005 според мен са иделани за непретенциозни китаристи смао да дойде гейт-а и ултра метал-а и ще сцепим засега и тези ме радват Цитирай
Лелдорин Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 а диста шум вкарва ли?или си е само от състейнера? Цитирай
jFog Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 hit.bg..... пич, аре шерниги тъй и тъй сме си под ръка...че ме интересува и то много! Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 23, 2005 Автор Отговорено Декември 23, 2005 емиии вкарва в рамките на допустимото. то и на босс метал зоната ако няма отпред нойз гейт се сещаш кво става нали Цитирай
Лелдорин Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 като нууб да попитам какво е нойз гейт Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 като нууб да попитам какво е нойз гейт Еми едно такова дет като ръгнеш шумните ефекти и го настройш добре - нема шум Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 23, 2005 Автор Отговорено Декември 23, 2005 нойз гейт-а е една далаверка (пак камйонче като дист-а) която поглъща шумовете. тоест филтрира звука каот пропуска само полезния сигнал и кът-ва шумовете. недостатъка и е че с шумовете кътва и по малко честоти Цитирай
npace Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 ми най-просто казано - нойз гейта ти премахва ненужните шумове от сигнала Цитирай
Sieger Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 Склонен съм да не се съглася напълно с дадените горе определения на ноиз гейт-а... Всъщност машинката е много проста и далеч не различава чистия sound от шума. Gate-а просто пропуска сигнала над определено ниво, а когато той падне под това ниво "изобретението" спира изходния сигнал. Така си мисля аз де... Цитирай
f1_sound Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 колеги аз мисля че нойз гейта затвариа след определено затихване сигнала да няма брум а ноиз редукшана чисти шума поправете ме ако греша аз лично колкото и ноиз геит да слагам докато свира брум си има :think: но сега с ноиз редукшана на гитар риг 2 не6тата се оправиха Цитирай
f1_sound Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 Sieger с теб сме на едно мнение Цитирай
Recommended Posts