Judas Priest Публикувано Октомври 31, 2009 Публикувано Октомври 31, 2009 Здравейте!Някой би ли могъл да ми каже нещо важно и интересно за пасивните адаптери Humbucker INF2?Благодаря! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 31, 2009 Отговорено Октомври 31, 2009 (Редактирано) От пластмаса са и бобиите им са навити от меден проводник. Имат два реда магнитопроводи, по 6 за всяка бобина. Магнитът е отдолу, под магнитопроводите, като единият му полюс се допира до 6-те магнитопровода на едната бобина, а другия полюс - до другите 6, на другата бобина. Цялата конструкция бобини+магнит е фиксирана за метална пластина/подложка, посредством 4 тънки винта, по 2 за всяка бобина. На въпросната пластина са и резбите, в които се навиват болтовете, с които адаптера се захваща за рамката си или пикгарда. Редактирано Октомври 31, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
Judas Priest Отговорено Ноември 1, 2009 Автор Отговорено Ноември 1, 2009 (Редактирано) От пластмаса са и бобиите им са навити от меден проводник.Имат два реда магнитопроводи, по 6 за всяка бобина. Магнитът е отдолу, под магнитопроводите, като единият му полюс се допира до 6-те магнитопровода на едната бобина, а другия полюс - до другите 6, на другата бобина. Цялата конструкция бобини+магнит е фиксирана за метална пластина/подложка, посредством 4 тънки винта, по 2 за всяка бобина. На въпросната пластина са и резбите, в които се навиват болтовете, с които адаптера се захваща за рамката си или пикгарда. Благодаря! А сега нещо би ли могъл да ми кажеш за звука от тях... Редактирано Ноември 1, 2009 от Judas Priest Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 Наблюденията ми са ограничени, но не ми се струва, че има нещо с което осезаемо се отличават като звук. Може би някой от Ибанец притежателите във форума ще бъде по-полезен с такава информация. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 Току що дрънках на китара с такива - ок са си! Поне на мен не ми направи впечатление, че са лоши. Естествено винаги има по-добри но там говорим вече за моменти при които търсим нещо строго определено и умеем да чуваме подробности които изискват години слушане или много експерименти с адаптери. Също важен момент е адаптерите на какъв тип китара ще се монтират и какво точно искаме а постигнем. В някои случаи просто искаме да подсилим определен честотен спектър или да го намалим, всичко зависи според конкретния случай. Китарата е rgt42dx и въпреки процесора vox-le, включен в комп. уредба, китарата звучеше добре с тия адаптери. Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 Аз свиря с такива , малко са "надути" , ако можеш да ме разбереш...4-ката е много мощен...3-ката си върши мн добра работа за нек... Скоро ще сменям с Димарцио , но тези вършат работа също зависи какво искаш да свириш . Цитирай
Fashion Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 Точно INF2 е бридж адаптер използван от Ибанец, неговата дружка за нек позицията е INF1. Като цяло на мен лично ми допадат като звук,доста добре са за по-твърди стилове. Това ,което не ми харесва е леко замазан звук при клийн,но това си личи само при по-висок клас апаратури.Както спомена Краси ,при работа с процесори са перфектни.. Прави ми впечетление ,че се държат различно на разлечнете модели китари като конструкция и дърво. Лично на мен повече ми допадат на китари с болт он конструкция,при нек тру ми звучат доста мощно и омазано. Не знам това дали има нещо общо или адаптрите са различни като параметри при различните китари ,но това е от личен опит с моите китари. Цитирай
jororock Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 Ох и аз цяла тема пуснах за тези адаптери и мисля че колеготе се изказаха много обстоятелствено въз основа на наблюденията си , така че виж темата ми на -jororock Цитирай
Recommended Posts