Jump to content
Българският форум за музиканти

Judas Priest

Members
  • Мнения

    59
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Judas Priest

  1. Здравейте ,колеги! Подариха ми акордеон Weltmeister Cordal 80 баса, но тъй като не съм вещ в акордеоните ,а и няма да ми трябва ,би ли могъл някой да ме ориентира колко би могла да бъде прибилзителната му цена. Закупуван е около 1980-та година и е използван 2 пъти най-много ,като нов е. Поздрави!
  2. Judas Priest

    Halford In The Morning

    https://www.youtube.com/watch?v=wrEKY_FobKw&list=UUKA0j-HqfsLmDWzThicAD3g Поздрави ,колеги!
  3. Супер се е получило ,колега
  4. Форумът е по-жив
  5. Не знам дали тук е мястото ,но ако на някого му се занимава,може да изкаже мнение за записа.Критики са добре дошли! Инструменталната част е от оригиналната песен,останалото са 2 вокални трака от мен. Поздрави на всички! http://www.youtube.com/watch?v=m6MwSFOQSBA (P.s. Съвсем не съм се впрягал да правя нещо сериозно ,просто за кеф)
  6. По принцип съм съгласен,но в тоя случай не ,защото той не се е записал с телефон ,тоест нещо съвсем лесно. Човека прави запис чрез програма и компютър ,което съвсем сериозно ,ако се прави като хората не е лесна работа. Не е за пренебрегване проблем в свиренето ,но в записа също ,мое мнение. Поздрави на всички !
  7. Явно не ме разбирате колеги. Не съм казал ,че не му убягва ритъма ,напротив ,но няма смисъл да повтарям другия колега. Просто добавих ,че и тайминга на самата латенция (както се изрази) също присъства като проблем. НЕ обръщайте внимание отново какво пиша ,така е възпитано.
  8. Еми ,за тия пари 90 на 100 ще има някакво изоставане. Както каза колегата чува се ,че на места играеш от ритъма ,но идеята ми е ,че ако се синхронизира трака ,тоест след записа ако се направи тайминга ще звучи доста по-добре. Моята звукова карта беше 20-30лв ,но изоставането беше почти цяла сек. тоест за тези и близки пари това качество се получава. Просто ти давам тема за размисъл ,не го разбирай като критика
  9. Е ,разбира се ,че е яко. Но идеята на човека написал коментара съвсем не е такава ,както и идеята на този дето прави клиповете. Намирам клиповете му за забавни
  10. Последния коментар на този клип - "Hi Karl! I have an acoustic guitar and i want to install a whammy bar to do crazy stuffs ! Help please. Thanks. " Хахахахахахахахха Тия хора са брутални http://www.youtube.com/watch?v=Pg6cOH2ETA4 XAAXAXAXAXAXAXxaaxaxax
  11. По какъв начин звука от китарата достигна до компютъра ,тоест с какво направи записа? Имам чувството ,че има постоянно изоставане ,макар и малко през повечето време ,а това обикновено е частта от секундата ,в който сигнала минава през звуковата карта (само по-скъпичките записват без изоставане или поне не голямо.) Поздрави!
  12. XAXaxaxaxaxax ,e не е гавра истински урок по загуба на време е :D
  13. Ми ,моята е с Флойд ,от тая гледна точка мисля ,че няма проблем.Просто тези ,които съм гледал на кутията им пише bridge/neck ,а на този не пише и си нямам идея защо.
  14. Колеги , този адаптер става ли за нек позиция? http://www.ebay.co.uk/itm/Dimarzio-PAF-Pro-F-Spaced-/111188253329?pt=UK_Guitar_Accessories&hash=item19e3561a91 Поздрави!
  15. Разбира се ,не биха навредили няколко мнения на професионалисти
  16. Само така ,колега Чакаме нещо ново значи Поздрави !
  17. Ако не си си пускал кавъра на Painkiller ,пусни го ,цепи отвсякъде. Евалата,много ме кефат всичките ти кавъри.
  18. https://www.youtube.com/watch?v=m6MwSFOQSBA&feature=youtu.be Не е цялата песен , не трябва чак много да увредя слуха на някого
  19. В тая музика е + да си "Окрасиш" звука с някой и друг педал по правилния начин. Но най-важно е самия дистер (било то от ампа или от камионче) да е с удачно звучене.Ако имаш хубав амп и го "boost" - неш сигурно ще ти хареса звука още повече. Аз така направих. Но послушай колегите ,пробването му е майката ,всеки сам си търси звука.
  20. Paul Gilbert - Technical Difficulties Marty Friedman - Tornado of Souls Joe Satriani - Не знам откъде да започна там. Nevermore - The River Dragon Has Come (Jeff Loomis) т.н , т.н
  21. Ми ,от съвсем адекватните Ви отговори (за което съм благодарен,разбира се) , си харесах Dimarzio Evo 2. Някой спомена ,че D-Sonic се използва за китара с Dropped настройка на струните ,което означава ,че не е това ,което ми трябва.Ние свирим Maiden , Megadeth , Judas ,Fight(Halford) и мисля ,че Ево-то е страхотен за тази цел.
  22. Ми , проблема се свежда до това ,че и Dimarzio D-Sonic и Dimarzio Evo 2(сега видях ,че има 1 обявен) са страхотни ,но са бридж адаптери и двата Който и да взема от тях с какъв нек адаптер ще мога да го комбинирам?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.