Fenix Публикувано Декември 8, 2004 Публикувано Декември 8, 2004 Т'ва е продължение на офтопика от http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=642 Идеята е да има място (общо) на което да качваме песничките си, както може би и снимки. fLiSk казва, че има уеб пространство, ама трябва да стигат до него нещата. Аз викам да се направи рег. някъде, където предоставят място и да бъдат оповестени пас-а или да има един човек, който да отговаря за т'ва място (тип, който да има достъп до места като free.techno и подобни). Тоя човек (примерно) да тегли нещата от личните сайтове на хората и да ги слага на новото място. Тая идея е по-добра от другата (с пас-а) щото може да влезе някой идиот и да я смени. Free.data.com не знам дали се вижда от навсякъде, ама дават 1000 МВ. В случай че свършат, винаги може да се направи втора регистрация . Мнения, хора, мнения. Цитирай
AXE Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 free.datacom.bg е затворен за ъплоуд Пък и скоро всички фрий зони ще изчезнат. Дори вече не знам за фрий зона където можеш да си направиш акаунт и да ъплоудваш. Може да ги пращаме на имейла на оня пич. Yahoo дават 100МВ мейл място и 10МВ атачмънт. Ако песента е по голяма винаги може да се раздели (който може де :green: ) с някой архиватор. Googe дават и по 1000МВ, ама за да си направиш акаунт там ти трябва покана или нещо подобно. Цитирай
synchu Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 фрии.датаком отново е отворен за ъплоад. Яху вече дават по 250 МБ... Цитирай
AXE Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Ураааааааааа Мерси за ъпдейта. Аз имам място там. Като ми оправят монитора може аз да се захвана с трансфера на мп3ки Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Да ама датаком тук не се вижда. И изобщо иизвън бг май... Цитирай
jFog Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Да ама датаком тук не се вижда. И изобщо иизвън бг май... ама хич...нито дата.бг нито технолинк-а Цитирай
synchu Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Така е то...ама доколкото разбрах основното заблуждение иде от това, че болшинството смята, че си в БГ fLiSk (така ли бяха главните и малките букви хехехе ). A aз само отговорих, че датакома вече е отворен вместо да разсея и заблуждението :wall: Ама яхуту си е 250МБ пък от друга страна. Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Буквите нямат зачение иначе най - умело е с едно чекмедже май, и да налазвам оттам и да качвам на http://212.126.209.136/user/flisk/ Цитирай
Recommended Posts