ianev_94 Публикувано Август 28, 2009 Публикувано Август 28, 2009 (Редактирано) Напоследък доста разглеждам из интернет, зяпам клипове и понеже ще си купувам ново камионче реших да попитам кое би било по-добрият избор - DS-1 или по-новият Dyna Drive. Аз свиря хард рок и двата педала наистина са подходящи за този вид музика, но видях на няколко места, че DS-1 е доста по - евтин от Dyna Drive (което ме обърква още повече в избора :Д ) . Знам също, че Dyna Drive има някаква нова "техника", при която колкото по- силно цепиш по струните толкова повече дист вади. Та искам да попитам ( защото сигурно има хора , които са ги пробвали или знаят нещо повече ) кой е по-надеждният педал според вас, защото мен и двата ме кефят много? Благодаря предварително. Редактирано Август 28, 2009 от ianev_94 Цитирай
billymilano Отговорено Август 28, 2009 Отговорено Август 28, 2009 ами и двата са доста подобни, но без съмнение за мен - стария Цитирай
Dball Отговорено Август 28, 2009 Отговорено Август 28, 2009 Диня драйва е като енвелоп филтар.Колкото по силно удряш толкова повече дист има.Използва динамктата ти.Когато удряш леко ще получаваш звук на изпържени лампи на клийн канал а когато удряш силно дист.Ако си по добър предполагам това ще ти е по добрия вариант.ако не ДС-1 си е класика стандарт.И той е динамичен но не толкова :(/ Цитирай
krismana Отговорено Август 28, 2009 Отговорено Август 28, 2009 Незнам за Диня Драйв , но SD-1 си е страхотен драйв. Имах го преди време, но откогато си взех Firesound на Никифена съм потърсен. Не съм си и мислел че може да има такава огромна разлика, така че мисля че става ясно кое бих ти препоръчал. Айде успех в избора Цитирай
fLiSk Отговорено Август 28, 2009 Отговорено Август 28, 2009 Файърсаунда е доста различна машинка от СД-1 на Бос. Най-малкото има по-малко драйв. Просто е предназначен за по-други неща. Иначе Никифена скоро направи една Акула, която е по-сходна със СД-1 драйва като функции. Само да не мешаме различни неща Цитирай
batranbo Отговорено Август 31, 2009 Отговорено Август 31, 2009 Колегата говори за DS-1, а не за SD-1. има малка разлика Ianev_94, не мога да ти дам мнение за Dyna drive, но DS-1 си е наистина класика. Аз ползвам такъв и съм супер доволен, като свиря от рок, до траш. Ако се спреш на варианта с DS-1, в момента продавам моя. Пиши едно лс ако се интересуваш, ще се договорим. Купих си процесор и вече ми е излишен. Цитирай
Slacoth Отговорено Септември 1, 2009 Отговорено Септември 1, 2009 (Редактирано) ЦЪК! - DS1 е по-универсалния избор. Редактирано Септември 1, 2009 от Slacoth Цитирай
Додо Отговорено Септември 1, 2009 Отговорено Септември 1, 2009 Въпрос: Какво да си взема? Това или другото? Отговор: Продавам това, то е по - добро... Отговор 2: Продавам другото, то е по - добро... Евала за коректността. Цитирай
rinti Отговорено Септември 5, 2009 Отговорено Септември 5, 2009 Ами Българска солидарност по-добре е това което имам/продавам! Цитирай
Valserp Отговорено Септември 5, 2009 Отговорено Септември 5, 2009 Последния път като ги сравнявах - DynaDrive ми хареса много повече. Ама това си е въпрос на вкус... За надеждност няма какво да говорим. Все е Boss - колкото ще се счупи единия - толкова и другия... Макар че тая марка няма навика да прави неща, които се чупят Цитирай
ianev_94 Отговорено Септември 10, 2009 Автор Отговорено Септември 10, 2009 ООоо ! Аз ги пробвах и двете камиончета - определено ще е Дайна Драйв . Просто има толкова дебел и топъл дисторжън , а в същото време може и много мек звук да извади. Иначе благодаря на всички за мненията . Поздрави, Янев . Цитирай
Recommended Posts