BlueZone Публикувано Април 8, 2007 Публикувано Април 8, 2007 Ми ей тука си намерих един вариант на "Светът е за двама" дето го бях правил преди няколко години и понеже си няма записано пеене - те ви тука да представите своето виждане за парчето: Светът е за двама Надявам се да ви се понрави и очаквам включване Цитирай
Annabelle Отговорено Април 8, 2007 Отговорено Април 8, 2007 Парчето е доста...приятно! В оригиналната тоналност ли е, в която го пее Орлин Горанов? Цитирай
BlueZone Отговорено Април 8, 2007 Автор Отговорено Април 8, 2007 Ами не си спомням дали оригинала беше в Em или в Ebm, но този вариант е в Ebm. Цитирай
adXok Отговорено Април 9, 2007 Отговорено Април 9, 2007 Не че критикувам кавъра ти, Боби... убийствен звук! Не знам как ги правите такива магии по домовете (имам предвид и don_pepinio). Та за кавъра... слушах-струвах... както и да го погледна - не си оставил място за вокали. То и така просто рамеква (имам неподкупното мнение на сестра ми и нейни колежки). Пеят, та свят им се вие Само леко се пообъркват на някои места заради ритмиката, щото "не е като оригинала". Нищо де! Питах don_pepinio, ама сега и теб да те питам: В коя група си свирил (изключваме Music Station) и в коя свириш сега. Може и да се бъркам, но... свирил ли си в една банда Enravota (владетелско име) се казваха!? Цитирай
BlueZone Отговорено Април 10, 2007 Автор Отговорено Април 10, 2007 Айде де...никой ли няма да се престраши да го изпее туй баси... П.П. adXok - не съм свирил в споменатата от теб група. Цитирай
BlueZone Отговорено Април 14, 2007 Автор Отговорено Април 14, 2007 За кво ли го пуснах това изобщо...? Май по-добре да заминава в коша тая тема Цитирай
ultramega Отговорено Април 14, 2007 Отговорено Април 14, 2007 е не се отчайваи, нека си седи темата. то и без вокали си го барнал страхотно бе човек заслужава си да се слуша. пп. аз и насаме не си позволявам да пея , че може да се уплаша и да се травмирам за цял живот Цитирай
BlueZone Отговорено Април 16, 2007 Автор Отговорено Април 16, 2007 Ми яд ме е, щото вече 3-4 години си стои така това парче и никой не ще да го изпее. Най-накрая решавам да го пусна тук и пак никакъв интерес. Цитирай
BlueZone Отговорено Април 24, 2007 Автор Отговорено Април 24, 2007 Ще помисля по темата. То и без туй се видяло, че пеене няма да има... Цитирай
Polyphone Отговорено Май 9, 2007 Отговорено Май 9, 2007 Ми ей тука си намерих един вариант на "Светът е за двама" дето го бях правил преди няколко години и понеже си няма записано пеене - те ви тука да представите своето виждане за парчето: Светът е за двама Надявам се да ви се понрави и очаквам включване Здрасти!! Чак сега видях тази тема и чух този великолепен инструментал на песента!!! Просто, браво!!! Евала за аранжимента и евала за изпълнението!!! Та, бих записал малко мои вокали, че даже и доста бек вокали, ако нямаш нищо против! Единствено не гарантирам за качеството на записа, понеже е в домашни условия и техниката ми е леко примитивна. Освен това ако може ми прати mp3 на песента. Доскоро Стария Полифон Цитирай
BlueZone Отговорено Май 9, 2007 Автор Отговорено Май 9, 2007 Иииии разгеле... Изключително се радвам, че най-накрая има желаещи. Дай мейл да ти го пратя и записвай смело Цитирай
Polyphone Отговорено Май 9, 2007 Отговорено Май 9, 2007 Иииии разгеле... Изключително се радвам, че най-накрая има желаещи. Дай мейл да ти го пратя и записвай смело Е, че няма да го запиша кат' за Грамми, няма, но поне за кеф да се получи нещо интересно!!! пп Имаш лс с имейла Цитирай
Polyphone Отговорено Май 11, 2007 Отговорено Май 11, 2007 Ето и резултатът. Знам, записът ми е ужасен, ама това е за момента. http://putstuff.putfile.com/78579/969663 Цитирай
Recommended Posts